Pipo, pupu ja perhonen

Eilen illalla kyselin, onko kenelläkään innokkuutta lähteä kanssani seuraavana aamuna kaupungille. Yksi käsi nousi pystyyn ja aamuhämärissä muiden vielä nukkuessa hyppäsimme Ninnin kanssa bussiin ja hurautimme Hulluille päivillä.. Seuraavina vuorossa olivat silakkamarkkinat ja Snurre-lankakauppa, josta kävimme taas kerran hakemassa täydennystä lankavarastoihin. 

Seuralaisellani oli päässään uusi turkoositupsuinen pipo. Syystakin  taskussa olevia aarteita sen sijaan vartioivat pupu ja perhonen. Kangasmerkit olen aikoinaan ostanut Tingeling-lelukaupasta ja nyt niille löytyi sopiva kiinnityspaikka tyttösen takista.

Pipomalli: Snurre
Lanka: Semilla grosso
Tupsulanka: Semilla

Snurre-lankakaupassa asusteleva jääkarhu on meidän suursuosikki ja sitä onkin nyt käyty melkein kerran viikossa hellimässä.
Leppoisaa lauantai-iltaa!
Sunna

Kommentit

  1. Suloinen hattu ja varsinkin tyttö.Minäkin kävin täältä Savosta Snurressa ja villiinnyin vallan.Tuohon hattuun langat ja malli...lisäksi kämmekkäiden,huivin yms.lankoja läksi mukaan.Nyt niihin käsiksi,kun kaikki viisi lapsen lasta ovat saaneet Myboshit..niistä tuli hauskat

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä