Okei, okei

Heti alkuun kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Kannustuksenne on meille tosi tärkeää ja auttaa meitä varmasti kirjan teon tulevissakin vaiheissa :)

Lukematon määrä lakanakankaisia mekkoprotoja lojuu siellä täällä kummankin huushollissa. Viime aikoina yhteiset ompelusessiomme ovatkin olleet hyvin kirjapainotteisia. Vaikka mekkojen ompelu on meistä molemmista mitä ihaninta puuhaa, ei hihan kaavan hionta aina ole aina sitä kaikkein innostavinta lauantai-illan vietettä. Nyt ollaan onneksi voiton puolella silläkin saralla ja kuin pienenä palkintona annoimme itsellemme ja toisillemme luvan ommella jotain välillä myös lapsillemme. 

Kirjaa tehdessä kangaskaupoissa on tullut vierailtua ahkerasti ja samalla ompelua odottavien kankaiden kasakin on kasvanut tasaista tahtia. Aloitimme kasan tuhoamisen päällimmäisenä olevasta harmaasta collegekankaasta ja ompelimme siitä collegepaidat pojillemme. Paidan kaavaan on otettu mallia Ottobre-lehden hupparikaavasta, josta on muokattu pituuksia, ja huppu on muutettu kaulukseksi. Paitojen rintamukseen on applikoitu liimaharson avulla OKAY-teksti poikien toivomin värein. (Tai rehellisyyden nimissä toisen pojan toivoma vihreä väri hyllytettiin kokeilujen jälkeen ja lopulta päädyttiin enemmän äitiäkin miellyttävään kompromissiratkaisuun.. ;))Harmaa college: Eurokangas, palalaari
Muut kankaat ja resorit: Eurokangas
Hupun sirkkarenkaat ja keltainen nyöri: Tikata
Valkoinen nyöri: omista varastoista
Paidan kaava: Ottobre 4/2013, Skyline-hupparin kaavaa mukaillen
 

  Syksyisen kaunista alkavaa viikkoa!
Sunna ja Kirsikka

Kommentit

 1. Ihanat hupparit ja ihanat pojat!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavat hupparit ja mahtavat pojat. Kuvista nyt puhumattakaan!! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, ja kivaa kun on välillä pojillekin ompeluksia :-)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavat kuvat! Ja hienot on hupparitkin suloisilla pojilla!

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva nähdä myös poikien asuja täällä! Tosi mageet hupparit ja ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
 6. Hienot, todella kivan näköiset! Hyvät sävyt huppareissa.

  VastaaPoista
 7. Hienot hupparit.
  Odotan innolla uutta kirjaanne ja toivon totisesti, että me yli 46 numeroisetkin löydämme sieltä kaavoja. Teille normeillehan on kaavoja ja valmiita vaatteita joka paikka pullollaan, mutta meille isoille ei ole koskaan mitään, kaavatkin loppuvat 46 numeroon.

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia, juu. Vinkkejä pienten poikien vaatteisiin.. niitä lisää.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä