New book - ja vähän vanhaakin

Reilun viikon päästä tulee kuluneeksi neljä vuotta siitä, kun istuimme yhdessä koneen ääreen ja kirjoitimme Mekkotehdas-blogin ihka ensimmäisen päivityksen. Muistamme tuon hetken kuin eilisen, mutta blogin alkumetreille palatessa ja vanhoja päivityksiä selatessa tuntuu kuin siitä olisi jo ikuisuus.

Moni teistä blogimme lukijoista on kuluneiden kuukausien aikana varmasti miettinyt blogimme hiljaisuutta ja ehkä pohtinut mielessään, kuinkahan noidenkin mahtaa käydä. Toiset taas ovat saattaneet ounastella, että jotain on ehkä tekeillä ja ovatkin olleet siinä oikeassa.

Kovasti olemme edelleen viihtyneet sekä yhdessä että ompelukoneiden ääressä. Nyt meillä on vihdoin ilo kertoa, että olemme yhdessä Kristan kanssa puuhastelleet viimeiset puoli vuotta uuden kirjan parissa. Tällä kertaa mekkokaavoja on tehtailtu vähän isommille tytöille, ja yhteistyömme tuloksena syntyvä MEKKOTEHDAS AIKUISILLE julkaistaan kevättalvella 2015.

Our new dress pattern book, MEKKOTEHDAS for adults will be published in spring 2015.


Muutama viikko sitten saimme käsiimme myös vasta painosta tulleen koreankielisen version Mekkotehdas-kirjastamme. Ihanaa ajatella, että mekoissamme liihottelevat pian pienet tyttöset myös ihan toisella puolella maailmaa :)

We are also very happy to tell that our first dress pattern book for little girls, Mekkotehdas has now been published in Korea.

Kaikki kuvat Krista Keltanen

Torstaiterkuin
Sunna ja Kirsikka

Kommentit

 1. Paljon onnea uusista kuvioista! Aikuisten kirjaa onkin kovasti toivottu ja odotettu :-)

  VastaaPoista
 2. UUh, vihdoinkin, tätä on odotettu ehkä noin pari vuotta.. siis siitä lähtien kun "löysin" teidät ja mekkotehdas-kirjan. Onnea ja kiitos. Tsemppiä loppurutistuksiin.

  VastaaPoista
 3. Olen myös aikuisten kirjaa odottanut. Ja omaan tarpeeseeni toivoisin myös jotain aikuisten ja pienten tyttöjen välille: Edellisestä kirjasta jo suurensin omalle tytölleni sopivaksi muutaman kaavan, mutta olihan siinä vähän hommaa, valmista olisi NIIN helppo käyttää. :))
  - MinnaT

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavaa!
  Taytyy pistaa tilaukseen sukulaisten kautta ;)
  Taalta loytyy useita teidan malleja tai muunneltuja versioita....

  https://www.facebook.com/MissHanna1

  VastaaPoista
 5. Jee, ihanaa �� ihanaa, I-H-A-N-A-A ��

  VastaaPoista
 6. Ihana uutinen! Se kirja on pakko hankkia. Pikkutyttöjen kirja on niin kaunis, että sitä pitää välillä vaan selailla. Ja tietysti ommella siitä ihania mekkoja.

  VastaaPoista
 7. Onnea!! Ja ihanaa, että tulee aikuisille oma kirja, jossa luultavasti kivoja malleja. Niitä on niin vaikea löytää. :)

  VastaaPoista
 8. Congratulations, dear Kirsikka and dear Sunna! My knowledge in the Finnish language is rather limited - but I hope that I will find my way through the book, instruction-wise, that is ;-) Looking forward to the release of Mekkotehdas Aikuisille!

  VastaaPoista
 9. Tätä on odotettu siitä asti, kun Krista joskus blogissaan tai instassa kirjasta vihjaisi. Tulee taas upea teos! Ja onnea Korean valloituksesta :)

  VastaaPoista
 10. Huikeaa!! Olen ihan varma, että kirja suorastaan viedään käsistä :) Onnea!

  VastaaPoista
 11. Oih, ihanuutta! Tätä on odotettu! :)

  VastaaPoista
 12. Jee! Mietinki kerran että onkohan kellään muulla tullu mieleen (no eipä vissiin;)) että nää naiset vois tehä aikusten mekkokirjanki.. Mahtavaa!

  VastaaPoista
 13. Aivan mahtavaa!!!!!! Tästä ollaan niin haaveiltu:) en malta oottaa, iiiik:)

  VastaaPoista
 14. Jes jes jes! Tätä kirjaa odotan jo niin kovasti!

  VastaaPoista
 15. VOI JEEEEEEEE!!!!!!! Tata on odotettu!!!! :)

  VastaaPoista
 16. Aivan huippujuttu! Innolla odotan.. Alviina mekkoa halajan itselleni, jospa kirjasta löytyisi vastaava kaava!

  VastaaPoista
 17. Mä arrrrrrvasin että vielä se tulee <3 Vielä hetki pitää malttaa odottaa. Kuinka mä pysyn nahoissani? Joku maistiais- kuvapläjäys ehkä auttaisi? Tai sitten pahentaisi :D

  VastaaPoista
 18. Ihanaa, että saamme teiltä aikuisten mekkokirjan myös! Tuskin maltan odottaa!

  VastaaPoista
 19. Jee! Minäkin odotan innolla uutta kirjaanne :) Onnittelut koreankielisestä kirjasta. Aivan huippua, että kirjaa käännetään eri kielille.

  VastaaPoista
 20. Tervetuloa kovasti uusi kirja! Hienoa,että Koreassakin koreillaan näillä ihanuuksilla. Toivon,että aikuisten mekoissa olisi riittävästi kokoja myös isommille naisille. Joku muhkea isoäitikään ei ihan heti mahdu xl-kokoiseen kangasmekkoon,vaan vaatii väljyyttä vielä yhden koon verran ainakin. Ja moni muukin hyötyisi reiluista kokovaihtoehdoista. Ainakin muutamaan malliin toivoisin,ellei jokaiseen ole mahdollista. Ehdottaa Maria

  VastaaPoista
 21. OI onnea! ja tervetuloa uusi kirja. Varmasti tulee löytymään yksi minunkin kirjahyllystäni kun kauppoihin ilmestyy. :)

  VastaaPoista
 22. Aivan superihanaa!!! Varmasti tulee ostettua myös aikuisten versio!!!

  VastaaPoista
 23. Oi miten kiva uutinen! Olen yrittänyt miettiä, miten saisin samantyylisiä mekkoja itselleni. Siispä kovasti odottelen uutuutta:)

  VastaaPoista
 24. Onnea!! Upeaa!!
  Ah, kuinka mä maltan odottaa kirjan julkaisua, että pääsen ompelemaan jo tämän vuoden keväästä saakka haaveilemaani, postauksessanne esiteltyä Alvar Aallon Siena -kankaasta tehtyä mekkoa. Sehän taitaa olla teillä tuon ihanan kuvan perusteella uudessa kirjassa? :)
  Voi, kuinka iloinen olen teidän puolesta, mut arvatkaas kuinka monta iloista on ruutujen tällä puolella? :)

  t. vakkarivieras

  VastaaPoista
 25. Ohhoh, wau, onnea upeasta kirjasta ja maailmanvalloituksesta!

  VastaaPoista
 26. IHANAA - tätä oon aina halunnutkin ;)

  VastaaPoista
 27. OI ihanaaa <3 Pakko ostaa itselle mekko kirja ja sitten alkaa ompelukone laulamaan….

  VastaaPoista
 28. Oi, tuskin maltan odottaa <3 Paljon onnea
  Mekkotehtaan menestyksestä!

  VastaaPoista
 29. Tosi hienoa! Ostan ihan varmasti kirjan itselleni. Lasten mekkotehdas-kirjasta onkin jo tehtynä lähes kaikki mallit. =)

  VastaaPoista
 30. Upeaa! Olette kyllä todella lahjakkaita, hienoa naiset :) Onnea ja menestystä teille edelleen <3

  VastaaPoista
 31. Hienoa! Joko voin innostua tästä eli voisko saada tietoa,onko malleissa huomioitu rintavat naiset? Vai onko vain hoikille suunnattuja malleja? Olisin niin kiitollinen ,jos voisin näillä kaavoilla ommella itsellenikin mekkoja. Meille ei-niin-mallinmittaisille ei ole missään puuvillamekko-kaavoja.

  VastaaPoista
 32. Upeaa! Onnea oikein paljon korean käännöksestä! Ja odotan minäkin innolla aikuisten kirjaa, varmasti tulee hankittua :).

  VastaaPoista
 33. No TÄTÄ mä olen odottanut! Jee!

  VastaaPoista
 34. Oi, onnea! <3 Ja kaunis kiitos; ihana, että teette mekkokirjan myös aikuisille!
  Sari

  VastaaPoista
 35. Oi ihanaa, tuota uutta kirjaa odotellessa - pikkutyttöjä kun tässä talossa ei ole. :)

  VastaaPoista
 36. Yey! Kirjaa odotellessa...

  VastaaPoista
 37. Onnea ihanat mekkotehtailijat uudesta kirjasta ja voimia loppurutistukseen! Päättelen täällä juuri toista kaunista pipoa, jonka uskaltauduin neulomaan postauksenne innoittamana. (Huom: elämäni ensimmäiset pipot!) Kaunis kiitos käsitöiden ilosta, jota levitätte ympärillenne!

  VastaaPoista
 38. Kuulostaapa todella hienolta! Onnea!!

  VastaaPoista
 39. Hienoa!Sitä kirjaa toivoinkin jo kesällä kommentoidessani aikuisten mekkoja...Heti ostan,kun ilmestyy.Viikottain käyn kurkkimassa,mitä uutta ja nyt tuli hieno uutinen,jota kannatti odotellakin :)

  VastaaPoista
 40. Odotus on kohta palkittu!!! Onnea ja kiitos aherruksesta! Minä en ole epäillyt hetkeäkään etteikö sitä tulisi ja tämä tauko on ollut kutkuttavan pitkä odottaa tätä uutista:) Nyt viivana kangaskauppaan katselemaan sillä silmällä! Nyt voitte nostaa hetkeksi jalat seinälle!

  VastaaPoista
 41. Kiitos jo etukäteen kirjasta, jossa on varmasti hienot kuvat! Onnea etukäteen ja tsemppiä rutistukseen! -Maikku

  VastaaPoista
 42. Ihanaa että olette saaneet meille naisillekin oman kirjan. Odotan innolla uutta kirjaa.
  T. Katja

  VastaaPoista
 43. Olen kahden vuoden ajan ommellut vaatteita pienelle pojalle ja ihastellut täällä blogissanne pienten ja isojen tyttöjen mekkoja. Kun vieressä köllöttää kahden päivän ikäinen tyttövauva, hoksasin, että mekkokirja tilaukseen. Nythän tulikin tuplasti hyvä uutinen - saadaan mekkokirja pian meille molemmille! Kiitos! Ilmoittakaahan, kun saa ennakkotilauksen tehdä!

  VastaaPoista
 44. Tykkään!! Ihana uutinen!!! Jee :D

  VastaaPoista
 45. Mahtavaa, ihanaa!! Isompia kokoja myös toivoisin jotta ei jäisi kirja pelkästään kuvien katseluksi :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä