Minilomalla Turussa

Eilen hyppäsimme autoon ja hurautimme minilomalle Turkuun koko perheen voimin. Matka oli kaikin puolin onnistunut ja rentouttava. Turun linna oli vaikuttava kokemus ja ritarikierros oli todellinen elämys viidelle pienelle serkukselle. Vaikka sää oli melkoisen kolea, saimme nauttia auringon paisteesta koko reissun ajan. 

Menomatkaksi varasin itselleni neuletöitä automatkaa varten ja tämä kelta-sininen pipotilaus valmistui juuri parahiksi tämän aamun ulkoiluihin.  Tähän peruspipoon kului vähän toista kerää keltaista lankaa ja yksi vyyhti sinistä. Tällä kertaa olen myös kunnioittanut pipon saajan väritoiveita :)Tein ensin alla olevassa kuvassa olevan musta-harmaasävyisen pipon miestäni ajatellen, mutta kun piposta tuli aavistuksen liian pieni,  otinkin sen omaan käyttööni. Pipon malli on mukaelma Snurresta saamastani kierrepipo-ohjeesta ja siihen kului lankaa aika tarkalleen kaksi kerää. 

Harmaan pipon langat: Lamana Nazca (tupsu: Bc garn Angora fino)
Kelta-sinisen pipon langat: keltainen Lamana Nazca ja sininen Debbie Bliss Paloma

Kaikki langat Snurresta
(Harmaat langat on saatu blogiyhteistyön myötä testattaviksi.) 

Toisena reissupäivänämme teimme retken Tuomiokirkkoon ja iltapäivällä suuntasimme Seikkailupuistoon, jonne oli järjestetty erityisohjelmaa syysloman kunniaksi. Ulkoleikkien jälkeen osallistuimme Seikkailupuistossa askartelupajaan, jossa lapset (ja innokkaat aikuiset) pääsivät neulahuovuttamaan lampaita.

Ihanaa että tänään on perjantai ja vielä monta mukavaa päivää on edessä ennen koulujen ja töiden alkua! Onnistuneen reissun jälkeen tuntuu myös kivalta olla kotona :)

Lomaterveisin Sunna

Kommentit

Suositut tekstit

Yhteistyössä