Lovely lace

Vedenvihreää pitsiä, hohtavan pinkkiä satiininauhaa ja kullan kimmellystä..  

 

 Kaava: oma 
Kankaat: Eurokangas, palalaari
Pääntiekuminauha: Kangastukku, noutovarasto, Hyvinkää
Satiininauha: Punainen Lanka 

Tyttösten juhlavat syysmekot valmistuivat jo hetki sitten, mutta sopivaa tilaisuutta niiden kuvaukseen ei meinannut millään löytyä. Tänään illan jo hämärtyessä ajoimme lähimetsään ja hiljalleen leijailevia lumihiutaleita uhmaten nappasimme tytöistä ja mekoista muutaman kuvan. Pieneksi palkkioksi urhoollisuudesta veimme tytöt lämmittelemään ja kuumalle kaakaolle kartanon kahvilaan. 

Ihana joustava pitsikangas on palalaarilöytöjä Eurokankaasta. Läpikuultava pitsi on vuoritettu ihonvärisellä trikoolla yläosasta ja helman vuori on charmeuse-neulosta. Mekon helmassa ja hihansuissa on hyödynnetty pitsikankaan koristeellista reunaa.  Mekkokaava on omamme, mutta vastaavanlaisen voi helposti ommella trikoo-paidan kaavaa hyödyntäen. Helmakappale on suorakaiteen muotoinen ja se on poimutettu yläosaan sopivaksi. 

Lähestyvää Halloween-kautta ajatellen ompelimme tytöille myös naamiot kullanhohtoisesta pellavasta. Naamiot on tuettu ja sen jälkeen vuoritettu pehmeällä collegeneuloksella. Naamion reunat on koristeltu käsinommelluin kultapaljetein.

Hyvän illan toivotuksin
Sunna ja Kirsikka

Kommentit

 1. Kuinka ollakkaan,ihanat mekkotehtailijat.Minulla on juuri tuota samaista kangasta roosana,Kuopion Ek:n palalaarin löytö vailla tarkoitusta.Nytpä siitä tuleekin pikkuisen tytön mekko...Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 2. Kuulkaas rouvat! Alkaa olla olla korkea aika teidän julkaista uusi herkullinen kaavakirja, kiiiiitos!

  VastaaPoista
 3. Hi ! I love your blog and you house is beatiful
  Angelica

  VastaaPoista
 4. danke für die wunderschönen bilder und inspirationen!!! einen schönen sonntag wünscht angie aus deutschland

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä