Myboshi for Myboy


 Pipomalli: Myboshi
Lanka: Myboshi, Prismasta
Tupsulanka: Snurresta


Kävellessäni Prisman kirjahyllyn ohitse silmiini osui Myboshi-niminen pipojen virkkauskirja. Kirjan visuaallinen ilme ei silmiäni juuri hivellyt, mutta sen virkkausmallit olivat mielestäni hauskoja ja aika yksinkertaisia. Nappasin kirjan kainalooni ja marssin seuraavaksi lankahyllyille tietämättä, että sieltä löytyy samaa nimeä kantavaa lankaakin. Kylläpäs meni helpoksi heräteostosten teko! Kokeiluluontoisena kappaleena valmistui pojalleni keltaharmaaraidallinen lipallinen pipo. Lipan toteutin hieman soveltaen, sillä en tajunnut ihan kaikkea ohjeesta. Kirjassa pipomallit on luokiteltu vaikeustason mukaan, ja tämä oli sieltä vaikeimmasta päästä. Siitä huolimatta pipo valmistui melko sutjakkaasti, joten kannattaa testata.

Virkkausintoa toivottelee
Kirsikka

P.S. Muistakaahan osallistua Semmarit-keikkalippujen arvontaan!

Kommentit

 1. Tosi kiva :)! Kaipaisin just jotain simppeliä pipo-ohjetta, uskaltaiskohan tätä kokeilla..

  VastaaPoista
 2. Aika nasta pipa; niin malli kuin väritkin!

  VastaaPoista
 3. Hieno lopputulos. Tiedänpä mitä nappaan ostoskoriin seuraavalla kauppareissulla ;-)

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Langat jo ostettuna,samoin parin euron opas.Myboshin jotkut värit olivat 1,50 Kuopion Prismassa...eli taas tuli hamstarttua :)

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Mitenkäs tuo on toteutettu? Yksi kiinteä silmukkako aina edellisen kerroksen ketjusilmukkaketjuun, joka muodostuu siis yhdestä ketjusilmukasta? Kiva on tuo pipo!

  VastaaPoista
 8. Olen virkkaamassa jo kolmatta Myboshia ,vielä kaksi niin kaikilla viidellä lapsenlapsella on uudet syyspipot.Ihana lanka,helppo ja nopea.Nurin kääntäminen lopuksi tuo hauskan ,erilaisen ilmeen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä