Pippuri-varsa

Puputyttöni pitää nykyisin myös hevosista ja toivelistalla on ollut jo tovin oma keppihevonen. Lupasin keväällä tämän toiveen toteuttaa, mutta niin vaan kesä meni hujauksessa ja hevoset jäivät ompelematta ja kangaskaapit siivoamatta..

Kangaskaapit ovat edelleen siivoamatta, mutta viikonloppuna ryhdistäydyin hevosasian suhteen. Pienensin hieman Mekkotehdas-kirjasta löytyvää keppihevosen kaavaa ja kankaaksi valikoitui Marimekon palalaarista löytynyt pilkullinen pellavaneulos. Pellavaneuloksen taakse silitin tukikankaan ennen kappaleiden leikkuuta, jotta joustava neulos pitäisi muotonsa täyttämisen jälkeenkin.  

Sunnuntaiaamuna Pippuriksi nimetty varsa odotti uutta omistajaansa sängyn laidalla. Onnellinen heppatyttö ja varsa kirmasivat samantien yhdessä pihamaalle ja siitä lähtien meillä onkin liikuttu laukka-askelin :)

Hevosen kaava: Mekkotehdas-kirja
Pilkullinen kangas: Marimekon palapellava
Nauha ja langat omista varastoista


Kivaa keskiviikkoa!
Sunna

Kommentit

  1. Ihana Pippuri ja ihana tuo viimeinen kuva <3 Minullakin on ollut pitkään keppihevoset lapsille to do -listalla, mutta niin vain ovat jääneet. Nyt täytyy kyllä kaivaa Mekkotehdas kirja esiin :)

    VastaaPoista
  2. Söpöliini kirmaava parivaljakko, putruu!

    VastaaPoista
  3. Ihana heppa! Itse olen tehnyt keppihevosia neulomalla, mutta täytyykin ehkä tutustua tuohon teidän kaavaannekin! =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä