Lankahamsterit Snurressa

Näin syksyn tullen on meihin taas iskenyt tuttuun tapaan hirmuinen neulomishimo. Kun kävimme viime viikonloppuna yhdessä kaupungilla, poikkesimme myös Hietsun torin kupeessa sijaitsevassa hurmaavassa pienessä lankakaupassa nimeltään Snurre. Liikkeessä on aina yhtä miellyttävää vierailla, niin palvelun kuin lankavalikoiman vuoksi. Jos olisimme olleet kahdestaan reissussa olisi ollut suuri houkutus jäädä siltä seisomalta paikan päälle neulomaan. Mukanamme oli kuitenkin koko läpimärkä lapsikatraamme, joten oli ehkä kaikkien edun mukaista,että jatkoimme matkaa "hyvän sään aikana".  

Ihastelimme liikkeessä kauniita syksyisen värisiä uutuuslankoja ja kaupan omistajan tekemiä kauniita villapipoja. Lähdimme lopulta liikkeestä pussit pullollaan lankoja ja kaupanpäällisinä saimme ohjeet ihaniin pipoihin. Jo samana iltana oli pipot puikoilla ja sunnuntaiaamuna lähettelimme toisillemme kuvaviestejä valmistuneista tuotoksistamme. Malli oli todella kiva ja helppo neuloa, kuten myös pipoon valitsemamme lanka.  Tätä mallia voimme lämpimästi suositella myös vasta-alkajille ja lankaa kovillekin kutisijoille ;)
     


 Kuvassa keskimmäisellä  hyllyllä Semillla grosso-lankaa, jota kävimme tänään taas hamstraamassa.

 Pipon ohje: Snurre (Liikkeestä luvattiin antaa pipo-ohje kaikille Snurresta lankoja ostaville.)
Pipolanka: Semilla grosso, 100% organic wool


Kovasti olivat uudet pipot tyttöstemme mieleen ja uusi neuleohje tuntui niin koukuttavalta, että tänä aamuna teimme uuden toiviomatkan samoille apajille. Saaliina lisää samaa lankaa ja monta uutta ihanuutta..


Hauskaa viikonloppua kaikille!
 Mekkotehtaan iltavuorolaiset

Kommentit

 1. Oi, miten ovatkin suloiset pipot! Täytynee piipahtaa Snurressa, pipon mallineule on mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 2. Kivat pipot!
  Ihanalta näyttää tuo puoti:)

  VastaaPoista
 3. Kivat pipot!
  Nyt on taas uusi pyhiinvaelluskohde Helsingin reissulle.Lankoja vaan ei koskaan ole liikaa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä