Vaihtohaalari 

Kaava: Oma
Kangas: Eurokangas, kuvioviskoosi
Kultanauha: Tikata Oy
Kengät: Zara

Ensimmäistä haalaria pidettiin viisi vuorokautta aamusta iltaan. Äidin on vihdoin hyväksyttävä muutos: on shortsien aika. Onneksi nämä haalarit ovat melkein kuin mekkoja, ja niihin voi lisäillä söpöjä yksityiskohtia, kuten mekkoihin. Tämäkin haalari valmistettiin haaleanroosan ja harmaan värisestä viskoosista, johon olen aivan hullaantunut sen laskeutuvuuden ja pehmeyden tähden. Ainut miinus on kankaan rypistyvyys, joten se ei sovi silityskammoisille. Lisäsin miehustalle koristeeksi kultaista lankaa.

Eräs lukijamme vinkkasi, että uusimmassa Suuri Käsityö -lehdessä on shortsihaalarin kaava. Kävin katsastamassa sen, ja näytti ihan kokeilemisen arvoiselta. Suurin koko oli muistaakseni 134cm. 

Lämmintä loppuviikkoa (toiveajattelua..)
toivottaa Kirsikka

Kommentit

 1. Oi miten kauniilta tämä versio näyttääkään ja M niiin isolta tytöltä :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Osaisinpa tehdä itsekin. *Huokaus*

  VastaaPoista
 3. On kyllä tosi ihania nää haalarit! Ei mulla ois mahkuja saada omaan käyttöön tota kaavaa Islalle? Jos vaikka joku ilta pyöräiltäis sinne suuntaan? En millään jaksais ja ehtis alkaa suunnittelee ite, enkä varmaan osaiskaan. :)

  VastaaPoista
 4. Kivat...mietin vessassa käyntiä.Minulla on nimittäin leikattuna haalarit mummon murusille..kaavat Ek:sta ostetusta B*inspired-lehdestä.Siinä on kivat röyhelöt miehustassa..

  VastaaPoista
 5. Onpas kivan näköinen haalari.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä