Melkein "merihädässä"

Ajellessamme halki Suomen on tapanamme pysähtyä Kalajoen hiekkasärkille verryttelemään automatkan puuduttaneita jalkojamme. Tällä kertaa saimme kirmailla hiekalla kaikessa rauhassa. Lämpöasteita ei rannalla ollut montakaan ja Ninni sanoikin meidän olevan merihädässä. Asiaa tarkemmin tiedusteltaessa selvisi, että merihätä on tilanne, jossa ollaan tuulisella rannalla ilman takkia. Ninnin kriteereillä merihädän merkit siis täyttyivät ja palasimme pikapikaa takaisin lämpöiseen autoon ja matka jatkui kohti uusia seikkailuja.


Automatkalla päälläni oli mukava, pehmoinen, raidallinen laatikkopaita, joka on tehty ohuesta collegekankaasta. Äitini osti keväällä meillä käydessään itselleen ohuen neulepaidan ja paitaa useaan kertaan soviteltuani päätin ottaa siitä kaavat. Nykymuodin mukaiset laatikkomalliset paidat ovat kiitollisia kaavoitettavia, kun niissä ei tarvitse miettiä hihankaaren istuvuutta eikä varsinainen ompelukaan vie montaa hetkeä.

Menomatkalla pohjoiseen yövyimme Oulussa ja poikkesimme torilla järjetetyllä bloggarikirppiksellä.  Kirppikseltä löysin silkki-villaisen Balmuirin huivin, joka on ollut tällä matkalla kovasti tarpeen ja pelasti tilanteen tässäkin "merihädässä".

Paidan kaava: Kaavoitettu ostopaidasta
Kangas: Eurokankaan palalaari


Nyt ajelemme autossa kohti kotia. Lapset ovat jääneet mummin ja paapan hellään hoivaan ja huomenna lennähdämme miehen kanssa lentoon ja lämpöön, jossa ei toivottavasti tarvita collegepaitoja ja villahuiveja..
Lomaterkuin Sunna

Kommentit

  1. Ihana kummityttö! Ja pusero pukee sinua. Mahtavaa matkaa teille!

    VastaaPoista
  2. Hiekoilla tuota piti itsekin pyörähtää taas näköalojen vuoksi.. Illemmalla siirryttiin topattuihin vaatteisiin. Tunnelma oli se joka piti lämpöä yllä. Kauniita kuvia. Mukavaa alkanutta viikkoa teille!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä