Helpot huivit

Ensimmäinen loma-arkipäivän aamu on koittanut ihanassa auringon paisteessa. Viikonloppu hurahti juhliessa, mutta myös haikeiden hyvästien merkeissä. Halu tehdä jotain itse lahjaksi kahdelle työkaverille oli suuri, mutta aikaa niukin naukin. Jälleen kerran päädyin ompelemaan huivit, joiden tekeminen on nopeaa, ja kustannuksetkin jäävät melkoisen pieniksi. Onneksi on EK ja kuvioviskoosilaari. Jottei ompelu jäänyt pelkäksi päärmeiden ompeluksi, piristin sulkakangasta pinkillä pitsillä, ja toinen huivi sai reunaansa hillitymmän hopealangan. Suorakulmion muotoisen huivin koko (ennen päärmeiden ompelua) oli n. 185cm x 150cm.
.
 Kankaat: Eurokangas, kuvioviskoosi
Pitsi: Metsola
Lahjapaperi: Pihapuoti
Lahjanyöri: Ikea
Teippi: Tiger
Kortti: Sudenmarja


Aurinkoista lomaa kaikille lomansa aloittaneille!
Kirsikka

Kommentit

 1. Siis miksi ihmeesä en ole keksinyt tätä aikaisemmin! Tottakai huiveja voi tehdä itsekin :)
  Kiitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kävi myös minulla mielessä muutama vuosi sitten :) Nyt olenkin tehnyt huiveja jo kasapäin, itselle ja lahjoiksi.

   Poista
 2. Sama ajatus tuli minullekin kuin La Petite Princesselle! Kauniit huivit!

  VastaaPoista
 3. Kiitos muru! ♥ Ihailen täällä edelleen suu auki huivin kauneutta ja pehmeyttä. Aivan ihana lahja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä murunen <3 Oli ilo antaa se sinulle :)

   Poista
 4. Huivit on tosi mukava lahja.Tein keväällä huiveja pitsistä,ihania ovat.Ja kiitos taas Ek:n laareille,mitä löytöjä.Oletko tehnyt lapsille huiveja...mitkä mitat? 8-vuotias neito tykkäisi varmaan piristää vaatteita huiveilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt lapsille huiveja. Mulla ei ole nyt siihen mitään erityisiä mittoja, mutta huivin muodosta riippuen olen tehnyt aina vähän pienemmän kuin itselläni. Tosin tyttäreni tykkää kietoa minun huiveja kaulaansa ihan sellaisenaan, hyvin muhkeina :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä