Hauskaa Vappua!

Ulkona sataa vettä ja päivä on kulunut kotona lötköillessä ja syödessä eilisistä juhlista jääneitä herkkuja. Pian pakkaamme taas tippaleivät kassiin ja karautamme Kirsikkaiselle jatkamaan juhlintaa. Tähän vappusäähän sopisi hyvin brunssi takkatulen lämmössä. Voisin tällä kertaa grillailla vaikka viluisia varpaitani :)

Tämän keväinen hiihtomareissumme Lappiin oli sattumalta samaan aikaan kuin lankojen yö. Matkanjohtajamme suostui tekemään pienen pysähdyksen Jyväskylän kohdalla, jossa kävin nopeasti piipahtamassa Titityy-lankaliikkeessä. Mukaan nappasin kolme vyyhtiä liilansävyistä villalankaa, josta aloitin saman tien lomaneuleprojektin vanhemmalle tyttärelleni. Sopivan simppeli malli löytyi Novitan kevät 2014 neulelehdestä ja neule valmistuikin melkein jo matkan aikana. Neuletakista tuli hiukan reilu ihan tarkoituksella., mutta jos vielä innostun käyttämään samaa neuleohjetta, kavennan mallista ainakin hihoja. Itse kun tykkään vähän kapoisemmista malleista.

 Sadekaan ei haitannut, kun pensaasta löytyi kevään ensimmäinen leppäkerttu.

Neulemalli: Novita 2014, malli 73 Tytön neuletakki
Napit: Titityy


Samaisella pohjoisen reissulla poikkesimme paluumatkalla Oulussa Metsolan liikkeeessä, josta olen aiemminkin löytänyt kivoja pitsejä ja nauhoja. Tällä kertaa mukaan tarttui mm. liilansävyistä pallonauhaa, jota on yhdistetty uuden keväthuivin reunoihin. Huivikangas on löytynyt Eurokankaan palalaarista.

Huivikangas: Eurokangas, palalaari
Nauha: Metsola

Hauskaa Vappua kaikille blogimme lukijoille!
Sunna

Ps. Huomasin juuri, että huomenna  ja lauantaina Eurokankaassa kaikki kankaat ovat 20 % alennuksessa :)

Kommentit

  1. Hauskaa vappua! Onpa kiva ja rento neule. Huomenna siis Eurokankaaseen.

    VastaaPoista
  2. Kaunis neule! Huivi on ihana myöskin, herttaiset kukat kielivät jo tulevasta kesästä.

    VastaaPoista
  3. Kaunis villatakki ja huikea huivi kruunaa kokonaisuuden! Kevät on täällä ilmaoista huolimatta. Terkkuja Jääkarhumaasta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä