Discosynttärit

Helteinen lauantai-ilta huipentui eilen odotettuihin discojuhliin esikoisen viettäessä KYMPPIsynttäreitään. Paikalle oli kutsuttu kaikki luokkakaverit ja ohjelmassa oli mm. tanssia ja esiintyviä artisteja..


Päivänsankarin pikkusiskot huolehtivat "lipunmyynnistä" ja jakoivat discokansalle valorannekkeita. Ranneista lapset keksivät myöhemmin yhdistää myös pitkän hyppynarun, joka loisti hienosti pimeässä salissa.  
Tanssin lomassa lapset saivat käydä lisäämässä kimmellystä kynsiinsä.

Yhtenä ohjelmanumerona juhlissa oli pinjata. Sen halkaisemiseksi saatiinkin tehdä töitä hartiavoimin :) 
(Discopallopinjata oli helppo toteuttaa päällystämällä ja liisteröimällä pyöreä ilmapallo vaalealla ohuella paperilla ja hopeapaperineliöillä. Pallon kuivuttua poistin ilmapallon pinjatan sisältä ja tein loven aukon viereen, josta lisäsin karkit pallon sisään. Tässä vaiheessa ripustusnarut oli myös helppo asentaa paikalleen. Lopuksi viimeistelin pallon liimaamalla täyttöaukon kiinni paperisuikaleiden avulla.)  


Juhliinsa tyytyväinen kymppipoikani valvoi eilen myöhään, availi onnellisena synttärilahjojaan ja jaksoi katsoa jalkapalloa yli puolen yön. Nyt talo onkin hyvin hiljainen ja uudet vesipyssyt odottavat olohuoneen lattialle omistajansa heräämistä uuteen hellepäivään.

Kiitokset vielä kaikille juhliin osallistuneille ja mitä suloisinta sunnuntaita kaikille muillekin!
Sunna

Kommentit

 1. Upeilta juhlilta kuulostaa ja näyttää, meilläkin lapset ovat toivoneet tuota pinjataa. Ehkäpä tästä rohkaistuneena uskalletaan syksyllä sitä kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinjata oli kyllä hauska ohjelmanumero ja voin myös suositella sen tekemistä itse :)

   Poista
 2. Onnittelut kymppipojallesi! Hienot disco-koristelut!

  VastaaPoista
 3. Ihan superilta näyttävät synttärit! Onnea sankarille! Siskolla on joku ihana perhosmekko päällä, saatan udella mistä se on hankittu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Molempien tyttöjen mekot on hankittu Little Copenhagen liikkeestä ja ovat Billieblushia. Olen aivan hurahtanut tämän merkin vaatteisiin :)

   Poista
 4. MAHTAVAT synttärit. Onnea!

  -Paula

  VastaaPoista
 5. Miten olet tehnyt nuo pääsyliput? Kiva idea :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä