Collegemekot

Kirsikalla ja hänen ystävällään on lainakoiradiili. Kun ystävä perheineen lähtee esimerkiksi ulkomaille, ottaa Kirsikan perhe tämän Ruuti-vanhuksen hoidettavakseen. Ja jos Kirsikan tytär oikein kovasti toivoo, niin Ruuti voi tulla joskus hoitoon viikoksi ihan muuten vaan. Viikon aikana Ruuti saa aimoannoksen hellyyttä ja paijaavia käsiä. Koiran hoitamista pääsevät kokoilemaan myös kaverit, ja Ruutia lenkkeilytetään tuon tuosta uuden innokkaan kaverin kanssa. Vappulomien aikaan erityisesti Sunnan perhe pääsi nauttimaan koiraterapiasta.

Tällä kertaa koiraa lenkkeilytettiin uusissa collegemekoissa. Ihanan pehmeä turkoosi melaarattu collegekangas löytyi Eurokankaasta pakalta ja ostimme sitä palaset varastoon ompeluinnostusta odottamaan. Mekkomalliksi valikoitui yksinkertainen raglanhihainen malli, joka sai katseenvangitsijaksi ison rusetin etumukseensa.Mekkomalli: Mekkotehtaan oma
Collegekangas: EurokangasPikkusisko piti  huolen siitä, että hänkin saa uuden mekon. Puputytön mekon etumusta koristamaan applikoitiin lähes neonoranssista kankaasta applikoitu kissa. Sekä helmarömpsy että pääntie on ommeltu siten, että collegeneuloksen huolittematon reuna pilkistää tuoden mekkoon rosoista ilmettä.
Aurinkoisempaa viikkoa kaikille toivottavat
Kirsikka ja Sunna

Kommentit

 1. Ihanat! Voi niin kaipaan mun edesmennyttä saumuria, nyyh <3

  VastaaPoista
 2. Niin kauniita mekkoja! Kiva idea tuo lainakoira:)

  VastaaPoista
 3. Ihanat mekot! Kiva idea tehdä tuo isompien tyttöjen mekkojen rusetti tuollai kaula-aukkoon... taidan joutua apinoimaan tätä ideaa, se on niin hyvä!

  VastaaPoista
 4. Kivat mekko ja käy tosi kivasti myös leggareiden kanssa!

  VastaaPoista
 5. Kauniita mekkoja! Ihania pikku jujuja!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania ompeluksia taas kerran.:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä