Kiva kirjontakirja

Kivaa kirjontakirjaa onkin jo ehditty kaivata! Tartuimme oitis tilaisuuteen, kun meille tarjottiin mahdollisuutta tutustua uuteen sellaiseen. Kiva kirjontakirja on Cristine  Leechin tekemä. Siinä on nimensä mukaisesti ohjeita pieniin kivoihin kirjontatöihin. Kuvat ovat hempeän väriset ja kirjontapistot on opastettu havainnollisesti. Kirja sopii hyvin inspiraation lähteeksi aloittelevalle kirjojalle ja käsikirjana käytettäväksi esimerkiksi tekstiilityötunneilla. 


Aivan erityisesti tykkäsimme kirjainmalleista, jotka löytyvät kirjan takaosasta. Niitä onkin tarkoitus testailla terassilla auringossa istuskellen, kunhan kevätkiireet tästä helpottavat :).


Vinkkinä vielä kirjonnasta innostuneille. Jokin aika sitten Eurokankaassa käydessämme löysimme uusia helmilankoja herkullisissa väreissä ja vieläpä huomattavan huokeaan hintaan. Langat myytiin kuuden värin sarjoina ja sarjoja oli yhteensä kolme erilaista.  


Kivaa loppuviikkoa kaikille kirjonnasta innostuneille ja muillekin!
Sunna ja Kirsikka

Kommentit

  1. Kirjonta on ihanaa, omasta hyllystäkin löytyy pari kirjontakirjaa! Mukavaa puuhaa se on varsinkin pitkillä automatkoilla :). Itsekin ostin jo lankoja Eurokankaasta, kun pääsi vanhat kirjontalankavarastot vähiin.

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä ihanalta.:) Pitääkin etsiä tuo kirja ja käydä myös Eurokankaassa.:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä