Kasipaita

Sää on suosinut ulkoilijoita ja vietimme tänään monta tuntia Herttoniemen kirppistapahtumassa kierrellen. Alue on asutukseltaan vaihteleva ja viihtyisä. Kirppisalue on laajalle levittäytynyt ja ainakin syrjäisemmillä katuosuuksilla pesueemme pystyi etenemään rauhassa potkulautoineen. Välillä pysähdyimme ihmettelemään kaappien kätköistä löytyneitä aarteita tai istahdimme katukahvilaan herkuttelemaan itseleivotuilla leivonnaisilla. 

Limppusella oli reissussa päällään jo jokin aika sitten valmistunut kasipaita. Ompelin Kirsikan esimerkkiä noudattaen Ottobre-lehdestä löytyneellä tunikakaavalla vastaavanlaisen paidan jo joulun aikaan. Paidasta tuli oitis yksi suosikeista. Valitettavasti paidan materiaali ei ollut puuvillaa ja se nyppyyntyi heti ensimmäisessä pesussa ruokottoman näköiseksi. Paita joutui pian kokonaan käyttökieltoon ja saatuani nyt vihdoin uuden tehdyksi, on ensimmäisestä voitu luopua kokonaan.  Uusi paita on pehmoista puuvillaa, johon on applikoitu beigestä batistista kahdeksikko, jota on vielä tehostettu turkoosilla kimmeltävällä kimallekalvolla. 
     
Kaava: Ottobre 4/2013, Square T-tunika 
Pallokangas: Eurokangas, palalaari
Kimallekalvo: Seriväri


Mukavaa alkavaa viikkoa ja tietysti vappua!
Sunna

Kommentit

 1. Se tuntuu joka kerta yhtä inhottavalta kuin noin käy:( Kaikki se aika ja vaiva hukkaan!
  Tosin ostovaatteissa niin käy vielä useammin...inhottavaa joka tapauksessa!
  Tuo kasi-paita näyttää hienolta - ja katu-uskottavalta!

  VastaaPoista
 2. Hieno! Ei ollenkaan yllättävää, että tuo on suosikki! Näyttääkin mukavalta!

  VastaaPoista
 3. taivaallinenkukkaMeri!!! puserokin on söpis!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kasipaita tämäkin! Kirsikan ompelusten perusteella minäkin ompelin tyttöselle OB-kaavalla tunikan ja se on meilläkin saanut suuren suosion.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä