Vyöllä tai ilman

Nyt on alkanut jo niin kevättämään, että on korkea aika surauttaa muutama kevät- ja kesämekkonen. Löysin tämän mustavalkoisen kankaan Eurokankaasta, ja ehdinkin sitä jo muutaman kerran hypistellä, ennen kuin tein ostopäätöksen. Kuviokankaita valitessani olen hyvin tarkka esimerkiksi siitä, millainen kuvion rytmi on. Jos pilkkukankaan pilkut ovat liian kaukana tai liian lähellä toisiaan, en osta sitä, vaikka väri olisikin ihan kiva. Erityisen varauksellisesti suhtaudun kuviokankaisiin omassa vaatetuksessa. Ja siksi jäinkin pohtimaan, että olisiko tämä minun kangas. No, olihan se. Kankaasta valmistui itse kaavoittamani yksinkertainen mekko, ja olen hurjan tyytyväinen lopputulokseen. Mekon olisi voinut hyvin vuorittaakin, mutta itse halusin jättää sen mahdollisimman kepeäksi. 

Now the latest it's time to start sewing my own spring and summer dress collection. As I found this black and white fabric from a local fabric store Eurokangas, it wasn't quite love at the first sight. It usually feels hard for me to use patterned fabrics in my own clothing. This time though I just kept asking myself could this be my fabric. And yes, it turned out to be. I made this simple dress with my own pattern, and I'm very satisfied with result. The dress can be used with or without a belt.

 Kaava oma.
Kangas Eurokankaasta (pakalta tällä kertaa).
Piilovetoketju selässä Eurokankaasta.
Vyö H&M.

 Enkös sovikin hyvin Sunnan sisustukseen, hih!


Ilman vyötä mekko on melko löysä, mutta sitä voi hyvin käyttää niinkin. Kankaasta inspiroituneille tiedoksi, että sitä löytyy lisäksi myös ainakin tummansinivalkoisena. 

Mekkokelejä odotellessa,
Kirsikka

Kommentit

 1. Sekä vyöllä että ilman...tykkään:)

  VastaaPoista
 2. Just täydellinen! Kuviokankaat on mullekin kompastus... tykkään kyllä kuvioista, mutta itselle päätyy käyttöön jostain syystä aina yksivärisiä tai raidallisia kankaita...

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs kangas ja mekko, kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, että mekkoja on alkanut näkyä . Toivottavasti niiden käyttö lisääntyy. On sääli, ettei nuori nainen "ymmärrä" käyttää mekkoa silloin, kun kroppa on vielä kunnossa ja sääriäkin kelpaa näyttää. Revityt farkut ovat edelleen mulle käsittämättömät! Kuinka kauan vielä mahtaa kestää, että niille aletaan nauraa! Näin vanhana sitä pitää vain ajatella, miten saisi rumat kohdat piiloon:) Raija-mumma

  VastaaPoista
 5. Kaunis mekko! Kangas on todella hieno.

  VastaaPoista
 6. Ihana! Mää sanoisin, että vyöllä.

  VastaaPoista
 7. Ihana! Just tuota samaa kangasta hypistelin Eurokankaassa tällä viikolla, mustavalkokuvio on hieno ja mieleinen. Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä