Ruusuleggarit

Eurokankaan palalaarista löytyi jokin aika sitten pala mustavalkoista ruusutrikoota, johon iskimme molemmat samantien silmämme. Kangasta oli juuri sopivasti kolmen nuoren neitosen legginsejä varten ja vähän jäi vielä varastoonkin. Legginsien kaavat on muokattu Ottobre-lehden kaavoista. Nämä housut syntyivät nopeasti sarjatuotantona ja niistä tuli juurikin niin kivat kuin toivoimme. Tytötkin ovat olleet tyytyväisiä uusiin pöksyihinsä ja jopa hiukan huvittuneina olemme saaneet seurata uusien asukokonaisuuksien sommittelua:). Täytyy tunnustaa, että pikkuisen harmittaa ettemme tehneet housuja itsellemme, mutta ehkä ne ovat kuitenkin sulokkaammat näissä sorjissa säärissä ;)
  

Kangas: Eurokangas
Legginsien kaava: Muokattu Ottobre-lehden kaavasta

Ruusuisin terveisin
Sunna ja Kirsikka

Kommentit

 1. mahtavat, ja tytöillä on ilmiselvästi tyyli hallussa!

  VastaaPoista
 2. Todella hyvännäköiset legginssit! Tuollaiset voisi kyllä tällaiselle ei-niin-sorjasääriselle tytöllekin tehdä. Oliko uusin Ottobre-lehti? (:

  VastaaPoista
 3. Täydellisen kaunista leggarikangasta, ihanat :)

  VastaaPoista
 4. Aivan super söötit legginsit, ja tytöt kanssa!♥ :)

  VastaaPoista
 5. Löysin teidän blogin vasta äskön, mutta olen aivan rakastunut tähän! :) olisiko teillä jotain vinkkejä mistä löytäisin ohjeen maksimekon tekoon? :)

  VastaaPoista
 6. Pitkästä aikaa kurkkasin blogiinne ja vau mitä juttuja täällä on. Mekkotehdas-kirja on ollut yksi suosikeistani. Tehkää pliis joku ihana joustavien mekkojen kirjakin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä