Oma pörröliivi

Tänä vuonna olen ollut erityisen laiska kameran käyttäjä. Talvilomakin tuli ja meni, enkä kuvaakaan räpsäissyt. Sen sijaan voin vilahuttaa teille lomalla tehtyjä kangaslöytöjä ja ompeluksia näin jälkikäteen. Kiitokset vaan Sunnalle kuvista!

Ajellessamme lasten mummolasta Etelä-Pohjanmaalta kohti Etelä-Suomea miehelläni oli vain yksi ajatus mielessä, ja se oli Suomen jääkiekkopeli enmuistamitä vastaan. Sitä oli ehdittävä katsomaan, joten matkaa taitettiin ilman ylimääräisiä mutkia. Kun kurvasimme Tampereen kohdalla erään pikaruokaravintolan pihaan, huomasin melkein naapurissa Eurokankaan. Muutaman sekunnin ajan arvoin, että haluanko syödä vai penkoa muutaman palalaarin, ja tiedätte varmaan mitä minä tyttö valitsin. Palalaarit! Nälkä kurni vatsassa loppumatkan, mutta tekemäni kangaslöydöt helpottivat kummasti.

Laareista löytyi kauan kaipailemani tekoturkis omaan pörröliiviin. Mukaan tarttui myös juuri keväiseksi huiviksi sopiva hennon vihreä viskoosi luonnonvalkoisin kuvioin.  Liivin kaava oma.
Tekoturkis ja vuorikangas Eurokankaasta.
Nyöri Tikata Oy:stä.

Reipasta alkavaa viikkoa kaikille!
Kirsikka

Kommentit

 1. Kaunis liivi ja vielä kauniimpi huippumalli!

  VastaaPoista
 2. Kaunis! Mulla on ihan sama projekti odottelemassa...

  VastaaPoista
 3. Hieno liivi, sopii sinulle tosi hyvin! Ja hienot kuvat seinällä, varsinkin toi kota :)

  VastaaPoista
 4. this looks so cozy! would love to have one!

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava liivi! Ehdottomasti voittaa pikaruuan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä