Laatikkoneule

Joulupukki toi Sunnalle viime jouluna ihanan pehmeän paketin, jonka sisällä oli kullanhohtoista luonnonvaaleaa neulosta. Paketista löytyi myös lahjakortti, jossa luki että kortin haltija pääsee uusine kankaineen osallistumaan "Kirsikan laatikkoneulekurssille". Voi miten ihana lahja se olikaan!

Kevät on ollut kiireistä aikaa ja sopivaa hetkeä yhteiselle neulosiltamalle on ollut vaikea löytää. Viime viikonloppuna olimme kuitenkin tehokkaita ja saimme monen muun puuhan lomassa ommelluksi uudet laatikkopaidat itsellemme. Kankaat neuleisiin tonttu oli löytänyt Eurokankaan palalaarista. Kaava ei juuri yksinkertaisempi voisi olla. Toteutus oli supernopea ja lopputulos erityisen mieluinen. Kannattaa siis käydä kaivelemassa laareja, jos kivaa kevätneuletta kaipailee :). Kankaat: Eurokangas
Malli: Oma


Mitä parhainta alkavaa viikkoa!
Sunna ja Kirsikka

Kommentit

 1. Kelpaisi minullekin. Kovin kauniit neuleet molemmilla!

  VastaaPoista
 2. Hieno malli ja hienot mallit! Kivoja kuvia. :)

  VastaaPoista
 3. Hienot neuleet molemmat, olikohan blogissa jo ohje??

  VastaaPoista
 4. Oi, hauska ja ihana! Laittakaahan helepot ohjeet, niin insiroidutaan yhdessä! :) Tahdon tuollaisen!

  VastaaPoista
 5. Se on hirmu kiva kyllä! Laatikot <3

  VastaaPoista
 6. Äsken vasta löysin ihanaan blogiinne! Voi mitä herkkuja täällä onkaan. Iskin silmäni myös taustoihin ja tämän postauksen taustalla olevan seinän väriin. Onko murrettu turkoosi vaiko harmaa? Mieluusti maalaisin samalla omankin seinäni. Mahtaako olla tallella tietoa enää maalista ja sen sävystä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit meidät! Seinän väri on nimeltään Serpentiini, en muista oliko Sadolin vai Tikkurila. Väri on harmahtavan vihreä :)

   Poista
 7. Kiitos, löysin. Tikkurilan maali. On varmasti luonnossakin ihan hurmaava sävy.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä