Hiihtolomalla

Punaposkiset ulkoilijat palasivat juuri lähisaaren valloitukselta ja mummon paistamat vohvelit eivät voisi  juuri nopeammin kadota lasten suihin. Hiihtolomalla olemme levänneet, ulkoilleet ja tavanneet ystäviä ja sukua. Viikkoon on mahtunut hiihtoa, laskettelua, kalastelua ja kelkkailua.  Pakkasta on ollut parhaimmillaan lähemmäs kolmekymmentä astetta ja sisäpäiviä olemme viettäneet museossa käyden ja pikkuisen myös ommellen. Pohjoisessa reissatessa suosittelen käyntiä Saamelaismuseo Siidassa Inarissa. Museossa voi tutustua saamelaisten historiaan ja kulttuuriin sekä pohjoiseen luontoon. Tällä kertaa lapset saivat riemullisen tehtävän toimia museossa oppaina mummille ja paapalle.


Yksi museossa käynnin kohokohdista on karhuemo poikineen..

..tällä kertaa mukaan Siidaan pääsi myös Ninnin uusi Rusettikarhu. Karhu on ommeltu vanhasta pesukoneessa kutistetusta villapaidasta ja siinä näkyy vahvasti viisivuotiaan suunnittelu ja kädenjälki :)

Lomaterkuin 
Sunna

Greetings from the winter holiday.  We have been enjoying winter sports and the good company.  The weather has been quite cold,  so we have also been visiting Siida sami museum in Inari. Of course we have also been sewing a little. The small black bear is made by my 5 years old daughter and  it is made of old pullover. 

Kommentit

  1. Mukavilta kuulosti lomatouhunne. Tällä viikolla juuri ihmettelinkin, miten pieninä puolikiloisina karhun pennut syntyvätkään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä