Pinkki beanie

Olemme palailleet kotiin lomareissultamme ja nautiskelleet nyt pari päivää kotona olosta. Lapset ovat tavanneet kavereitaan ja me olemme mieheni kanssa innostuneet tekemään pieniä kodinmuutostöitä. Keittiö on jo valkaistunut ja nähtäväksi jää kokeeko lattia pian saman kohtalon..

Reissussa ollessamme kierrän aina mahdollisuuksien mukaan paikalliset käsityötarvikeliikkeet ja automatkat sujuvat yleensä rattoisasti neuloen. Tällä kertaa jätin matkalle lähtiessämme tarkoituksella kaikki käsityötarvikkeet kotiin. Kotimatkalle lähtiessämme koukkasimme kuitenkin Seinäjoella lankakaupassa ja ostin pari kerää ihanan pehmeää angorasekoitelankaa tyttösen beanie-pipoa varten. 

Kalastajan vaimo-blogissa muistin nähneeni beanie-pipon ohjeen ja sitä mukaillen tein oman version tyttöselleni. Kun Kalastajan vaimolla on syksyn söpöin beanie, niin tämä voisi olla sitten se toiseksi söpöin ;) Tällä kertaa arvion kerralla silmukkamäärät oikein ja sileän neuleen tekeminen onnistui hyvin pimeässä autossa. Pipo valmistui melkein kokonaan kotimatkan aikana ja ennen joulua saamani kolaukset neulojan itsetunnossani ehkä vähän oikenivat.


Lanka: Angora Carezza 70% angora, 10 % villa, ostettu Lakeuden lanka- ja lahjalutista

Ihanaa pitkää viikonloppua ja leppoisia lomapäiviä!
Sunna

Kommentit

  1. Söpö! Kiva onnistua joskus kerralla!! Nostaa mielialaa/itsetuntoa kummasti

    VastaaPoista
  2. Ihana pipa! <3 Ja ihana blogi muutenkin, eksyinpä ensimmäistä kertaa tänne tänään, ja kyllä pitää jäädä seurailemaan. :D

    VastaaPoista
  3. Niin iso tyttö! Täytyyhän sellaisella kunnon beanie olla! Makea yhdistelmä tuon takin kanssa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä