Onneli ja Anneli

'Ois tämmönen pikkutyttö, jonka nimi ois Anneli ja tämmönen, jonka nimi ois Onneli. Sit ne asuis kahestaan omassa talossa ja ois ihan hirveen onnellisia..'

Kotiuduimme hetki sitten Onneli ja Anneli-elokuvan ensi-illasta, johon kiiruhdimme lapsinemme työpäivän päätteeksi. Onneli ja Anneli-kirjan tapahtumia on viime viikkoina palauteltu mieliin ja ensi-iltaa on ehditty odottaa malttamattomina. Elokuvan myötä sukelsimme hetkeksi kesäisiin tunnelmiin ja satumaailmoihin. Seurueemme lähti teatterista kotimatkalle tyytyväisin mielin ja ehkäpä näemme kaikki ensi yönä ruusuisia unia!

Saimme viime vuoden puolella, kesken joulukiireiden, houkuttelevan tarjouksen, johon tartuimme innoissamme. Tuotantoyhtiön ja Eurokankaan toimesta meitä pyydettiin suunnittelemaan ja toteuttamaan ensi-iltamekot Onneli ja Anneli-elokuvan pääosissa oleville Aavalle ja Liljalle. Oli ilo tutustua näihin hurmaaviin tyttöihin ja nähdä kuinka tyytyväisinä ja luontevina he ottivat  tänään yleisönsä :) Mekkomalli: oma
Kaikki kankaat: Eurokangas


Ruusuisissa tunnelmissa
Sunna ja Kirsikka

P.S. Rouva Ruusupuu, jos luet tätä niin meilläkin voisi olla tarvetta uudelle talolle ;)

Kommentit

 1. Ihanat kuvat ja mekot!
  Onneli ja Anneli oli mun lapsuuden lempikirjoja! Mukavaa kun on herätetty henkiin =) Pitäisköhän käydä katsomassa...

  VastaaPoista
 2. Voi kun ovat osanneet oikeesta paikasta tilata mekot---aivan MAHTAVAN SULOISET! juu...käytiin itekkin neidin kanssa jouluLomalla elokuvissaja nähtiin traileri...Unneli menis hyvin tyttö kolmikkoon ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat mekot! :)
  T. Kati K

  VastaaPoista
 4. Mahtavat mekot! Kumpa tuollaisia voisi pitää joka päivä!

  VastaaPoista
 5. Oi miten upeeta! Suloiset tytöt ja ihanat mekot! :)

  VastaaPoista
 6. Onpa ollut ihana tilaustyö. Ja hieno on lopputuloskin!

  VastaaPoista
 7. Jos mulla olis tuollainen mekko,
  pitäisin sitä joka päivä.
  Ihan pakko nähdä tuo elokuva!

  VastaaPoista
 8. Huomenna menemme katsomaan Onnelia ja Annelia Ivalossa. Kirja on jo luettu tarkkaan ja jo 3. sukupolvi on ihastunut!
  Ensi-iltalänningit ovat tosi ihanat.

  VastaaPoista
 9. Vau, mahtavaa! Ihanat ensi-ilta-asut! Meillä on jo odotettu Onnelin ja Annelin ensi-iltaa ja traileria katseltu netistä. Ja mun tytär on muuten usein sanonut teidän kirjan kannesta, että "nuo tytöt on niinkuin Onneli ja Anneli" :)

  VastaaPoista
 10. Upeat ensi-iltamekot!
  Mutenkin elokuvassa oli ihanan tyttömäisiä kankaita ja mekkomalleja. Onneksi minulla on juuri kirjastosta lainassa teidän kirja - pääsee toteuttamaan leffan virittämään inspiraatiota.

  VastaaPoista
 11. Ihanat mekot!!!! ja pakko-nähdä-listalla on elokuvakin :))

  VastaaPoista
 12. Oottepa sopivat mekot suunnitellu tytöille, mutta kuinkas muuten, oikeaan osoitteeseen kääntyivät!Ja ihanat mekot ja kuvat edellisessä postauksissa!mä olen myös tarttunut singeriä sarvista ja mennyt hakemaan ompeluoppia kurssilta, huomenna haen kirjastosta kirjanne sinne mukaan, koskapa tyttäreni on vaiheessa, jossa päälle kelpaavat vain mekot. Ja senhän tietää mistä ihanimmat mekko-ohjeet löytyvät!

  VastaaPoista
 13. Kävin toissaviikonloppuna poikani kanssa katsomassa Onnelin ja Annelin - oli ihastuttava! Oman lapsuuden lempikirja ja pojalle luettu myös. Ettepäs usko - elokuvissa ollessani ajattelin, että vitsi, kun oliskin ollut mieletön puvustusprojekti Mekkotehtailijoille. Ja nyt luin tämän postauksen. Sopi kyllä tilaustyö kuin nenä päähän teille - upealta näyttää jälleen :)

  Ps. Mun mielestä leffan puvustus oli tosi onnistunut. Toisinaan on ärsyttänyt joissakin suomalaisissa lastenleffoissa nimenomaan puvustukset, vaikka muuten tehdäänkin huippulaadukkaita lastenleffoja!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä