Hyvää uutta vuotta 2014!

Kiitokset kaikille blogimme lukijoille kuluneesta vuodesta, ilahduttavista kommenteistanne ja mukavista yhteistyöprojekteista, joihin olemme päässeet mukaan!

Vuosi on vaihtunut rauhallisissa merkeissä, sädetikkujen loisteessa rakkaiden ystävien ja sukulaisten seurassa. Sää on edelleen vuodenaikaan nähden ihmeen leuto. Lunta ei ole lomaillessamme löytynyt etsinnöistä huolimatta kotikulmilta eikä lakeuksiltakaan. Vaikka hanget eivät kimmellä, säihkyvät sentään lastemme silmät kilpaa uusien huivien kanssa. 

Koulutaipaleensa aloittaneet tyttösemme ovat päässeet syksyn aikana tarkkailemaan aitiopaikalta isompien tyttöjen pukeutumista ja uudet tuubihuivit tuntuivat olevan molempien tyttösten toivelistalla. Tämän toiveen kuultuaan tontut ryhtyivät tuumasta toimeen. Kivan pitsineulemallin huiviin tontut löysivät Kardemumman talo-blogista ja hyvissä ajoin ennen aattoa huivit olivat paketeissa.

Molemmat huivit on neulottu paksuhkoilla puikoilla pehmoisesta alpakka- tai alpakkasekoitelangasta. Kaivattua kimmellystä neulepintaan on saatu ohuesta paljettilangasta, joka on kulkenut alpakkalangan rinnalla koko neuletyön ajan.

Pipo: Monsoon

OHJE Tuubihuivi (Kardemumman talo-blogi)
LANKA Puno (Snurre)
+ harmaa paljettilanka (Lankamaailma)


OHJE Tuubihuivi (Kardemumman talo-blogi)
LANKA Viking Eco-Alpaca (Lankamaailma)
+ valkoinen paljettilanka (Lankamaailma)


Säihkyvää ja loistokasta tammikuun alkua!
Sunna ja Kirsikka

Kommentit

 1. Kiitos kivasta blogistanne ja ihanasta kirjasta(mekkokirja).
  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. Hyvää alkanutta vuotta! Upeet tuubit, sopivit pienille tytöille hienosti

  VastaaPoista
 3. Hyvää alkanutta vuotta! Tuo tuubihuivi näyttää niin sopivan pituiselta, että ihan senttejä kyselen: Minä kun olen onnistunut muutaman huivin kutomaan ja aina ne ovat sitten kuitenkin väärän pituisia kun niitä aletaan käyttää.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä