Punahilkka ja lännenmies

Olen aina rakastanut naamiaisia ja niinpä olen järjestänyt innoissani teemajuhlia lapsillenikin. Roolivaatelaatikosta löytyy varustetta niin kuninkaalliselle seurueelle kuin metsän väelle. Nuorimmaiseni on tyylilleen uskollisena halunnut vuodesta toiseen pukeutua aina pupuksi, olipa sitten pääsiäinen tai muu pukujuhla.

Tänä vuonna Halloween-juhlakutsun saatuamme mietimme yhdessä asuja ja Ninni suostui pienen suostuttelun jälkeen harkitsemaan Punahilkan asua. Olin jo aiemmin ostanut pienen puisen korin, johon kiinnitin nyt muutamin pistoin kankaan. Koriin pakkasimme isoäidille vietävät eväät.   

Kesävaatelaatikosta löytyi vanha Polarn o Pyretin punavalkoruudullinen mekko, johon ompelin helmaan valkoisen brodyyrin ja eteen ompelin ja kiinnitin valkoisen pitsireunaisen essun. 

Punahilkan viitan tein punaisesta tiivistä trikoosta ja kaava viittaan löytyi vanhasta Ottobre-lehdestä.


Viitan kaava: Ottobre
Punainen kangas: Eurokangas
Samettinauha: Tikata

Samaisiin juhliin sonnustautui isoveli lännenmieheksi. Partion teemailtaa varten hankittu ruutupaita ja seriffin hattu kaivettiin esiin. Vanhoista vaaleanruskeista samettihousuista syntyi leikkaamalla pikapikaa uudet chapsit, jotka viimeisteltiin niin ikään vakosametista leikatuilla hapsunauhoilla. 

Kuvien laatu on taas niin huh huh hirvittävä, että on jäänyt tämäkin postaus julkaisematta. Olkoon täällä kuitenkin muistona mukavista juhlista :)

Tiistaiterveiset tontun työpajalta!
Sunna

Kommentit

 1. Vaude - kiva kun laitatte välillä näitä poikienkin juttuja! Kiitos! :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten suloisia roolivaatteita ja ihania ideoita! Kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista
 3. Ihania! Muistatko mistä Ottobren numerosta viitan kaava löytyy?

  T:maikki

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä