Peppi- ja heppamekot

Kummitytölläni on kihartavat, kullanvaaleat hiukset ja kun tapaamme ihailen usein hänen kivoja lettikampauksiaan. Kun mietin sopivaa applikaatiota joululahjamekkoon, Peppi tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Kaivoin kirjahyllystä joitain vuosia sitten uudistetun version Peppi Pitkätossusta. Lauren Childin kuvitus miellytti heti silmääni ja kuvat sopivat lähes sellaisenaan applikaation pohjaksi.Samalla kun leikkasin harmaan trikoomekon kappaleita kummitytölleni, leikkasin mekon myös vanhemmalla tyttärelleni. Tyttäreni mekkoon valitsin kuvaksi sirkushevosen.  Ottobre-lehdessä muistin nähneeni sopivan hevosen kuvan, jota käytin apuna applikaatiota tehdessäni. Hevosesta tuli pilkullinen Pepin Pikku Ukko-hevosen inspiroimana.
 
Kaava: Burda 10/2013
Harmaa neulos: EK
Palakankaat ja nauhat: Omat varastotMolemmat joululahjapaketeista paljastuneet mekot ovat onneksi olleet mieluisia saajilleen. Ehkäpä joskus sovimme, että ihanat ystävykset voivat pukeutua samaan aikaan uusiin Peppi- ja heppamekkoihinsa.

Reipasta jouluherkkujensulattelupäivää!
Sunna 

Kommentit

 1. Wau! Ihan mielettömän söpöt mekot!

  VastaaPoista
 2. Siis niin mahtavat ja ihanat! Ollapa tuollainen näkemys ja taito! Ihastuin Peppi-mekkoon täysillä!

  VastaaPoista
 3. ihan uskomattoman ihanat!!meidän peppifani varmasti poksahtaisi tuommoisesta mekosta,wau!!

  VastaaPoista
 4. Ikionnellisen kummitytön äiti kiittää! Joulun juhlamekko lensi päältä heti kun tämä paketti aukesi ja loppujoulu on vietetty ihanassa Peppi-mekossa. Yritetään saada pian Peppi ja Pikku Ukko tapaamaan ;-)

  VastaaPoista
 5. Linkin-linkin-linkin takaa eksyin blogiinne, ja voih, tänne jään kyllä ihastelemaan kauemmaksikin :) Ihastuttavat peppi ja heppamekot!

  VastaaPoista
 6. Näihin yritin jo aiemmin kommentoida, mutta tietokone ei silloin ollut yhteistyökykyinen. Nämä ovat aivan UPEITA!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä