Joulua odotellessa..

Ulkona ei täällä pääkaupunkiseudulla näytä vielä järin jouluiselta, mutta ensimmäiset piparit on jo syöty ja glögiä pääsimme jokin aika sitten nauttimaan Bockin talon tunnelmalliseen ympäristöön.  Bockin talo sijaitsee Helsingissä Senaatintorin kupeessa Katariinan kadulla ja on yksi Torikortteleiden vanhoista rakennuksista.

Olemme pitkään kaivanneet tänne kotikaupunkiimme keskittymää, jossa olisi tarjolla laadukkaita käsitöitä niin ihasteltavaksi kuin ostettavaksikin. Kuin vastauksena toiveisiimme, torikortteleiden vanhoihin rakennuksiin ja sisäpihoille ollaan luomassa uusia jouluperinteitä ja eurooppalaista joulutorin tunnelmaa. Joulun avaus järjestettiin jo 9.11, mutta alueella järjestetään vielä monta jouluista ja kiinnostavaa tapahtumaa. Tänä vuonna Bockin talon Joulupihalta (12.-15.12. sekä 19.-22.12. 2013) löytyy esimerkiksi kaikille avoin joulusauna sekä hehkuviinikioski. 

Meille tutummassa Kiseleffin talossa ollaan myös luomassa uutta jouluperinnettä. Siellä järjestetään tänä vuonna ensi kertaa  Kiseleffin joulukonsertti (5.12.2013). Konserttiin on vapaa pääsy, mutta paikkoja  on rajoitetusti. Lippuja voi noutaa ennakkoon 25.11. alkaen mistä tahansa Kiseleffin talon liikkeestä.

Tulevaisuudessa myös Senaatintorin alueella järjestetyt perinteiset Tuomaan markkinat (7.-22.12.2013) siirtyvät osaksi Torikortteleiden aluetta.

Näin bloggareina meitä kiinnostaa myös Kiseleffin talossa ensi torstaina 21.11. järjestettävä tapahtuma, johon bloggarit kokoontuvat puhumaan ajankohtaisista bloggaamiseen liittyvistä aiheista. Paneelissa ovat keskustelemassa mm. Kotoliving-bloggaaja Anu Harkki, trashionista Outi Pyy, Stella Harasek sekä Project Mama-blogisti Katja Lahti.

Jos kiinnostuit joulun ajan tapahtumista, lisätietoa saat osoitteesta www.torikorttelit.fi.

Pirteää marraskuista viikkoa !
Kirsikka ja Sunna

Kommentit

Suositut tekstit

Yhteistyössä