Haastattelumme Rawr-magazinessa

Syksyymme piristystä ovat tuoneet uudet  innostavat tuttavuudet ja
 yhteistyö Rawr magazinen kanssa. 

Haastettelumme kotikuvillamme höystettynä on nyt luettavissa Rawr magazinen sivuilla.

Our interwiev can be read in RAWR, the magazine of Nordic kids lifestyle, and it is in english this time :)

_MG_4648s
Kuva: Daniela Talvitie
(Kuvat lainattu Rawr magazinen luvalla)

Letkeätä lauantaita toivottelevat
Sunna ja Kirsikka 

Kommentit

 1. Hauska ja mielenkiintoinen juttu, ja ihania kuvia. Olin tosi yllättynyt, että olette tutustuneet niin hiljattain. Olin kuvitellut, että olette lapsuudenystäviä. Hirmuisella vauhdilla olette kyllä sitten saaneet sen ihanan kirjan aikaan. Onneksi olette, aina vähintäänkin muutaman kuukauden välein on pakko ommella jotain siitä. Sitten tulee kyllä suru puseroon, kun tyttö kasvaa ulos Mekkotehdas-iästä. Onneksi vielä ollaan pienimmässä koossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itsekin olemme tätä vauhtia hieman kummastelleet, hih! Onneksi tyttösi on vielä pienimmässä koossa, kirjasta riittää kaavoja vielä muutamaksi vuodeksi. Omat tyttömme kun ovat kasvamassa jo ulos kaavoista..Mutta onpahan taas jokin syy tuottaa uusia kaavoja ;)

   Poista
 2. Olipa kiva lukea taustoistanne:) Olemme remontoimassa uutta asuntoa, joten mekkojen ja jutun lisäksi kiinnitin huomiota tuohon ihanan väriseen olohuoneen seinään (harmaan vihreä?). Onkohan se tehty tapetilla vai maalilla ja olisiko tarkempia tietoja vielä tallessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Seinä on maalattu Tikkurilan Tunne väri -värikartasta sävyllä serpentiini, joka on tosiaan vihertävän harmaa/harmahtavan vihreä :)

   Poista
 3. Ihana juttu ihanasta Kirsistä ja Sunnasta. <3 Ootte kyllö onnekkaita kun toisenne ootte löytäneet, ja me muutkin tietty kun päästään nauttimaan teidän tuotoksista. :)

  P.s. Kyllä se Krista vaan osaa ottaa kuvia.. ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä