Ei Ruusua rakkaampaa..

Niin vain taas viikonloppu meni kuin varkain ja huomenna olisi edessä arki ja aikataulut. Viikonloppuun on onneksi mahtunut monta mukavaa hetkeä, niin pikkujoulua kuin öistä ompelusessiota.

Nuorimmainen neitonen oli viikonloppuna ensimmäistä kertaa yökylässä kaverinsa luona. H-hetkeä odotettiin sellaisella hartaudella, että kassit olivat eteisessä valmiiksi pakattuina jo keskiviikkona. Viisivuotias pakkasi täysin omatoimisesti mukaansa peseytymisvälineet, vaihtovaatteet, pizzalaatikon ja rakkaimman unilelunsa Ruusun.

Mustavalkoraidallinen Ruusu-kissa on suurelta osin Ninnin itse tekemä. Kissan kangas on kuvioitu taikinamaalauksella ja kaavana on käytetty Ninnin kissapiirrosta. Kissan saumat ompelin ompelukoneella ja käänsimme sen yhdessä. Tassuihin Ninni taiteili vaaleanpunaisella kohovärillä anturat, jotka kohotin silittämällä. Täytimme kissan vanulla ja ompelimme sille huovasta silmät ja nenänpään. Helmilangasta solmimme sille vielä mustat viikset. 

Onnellinen ompelija nimesi kissansa Ruusuksi. Sillä onkin nyt varsinaiset kissanpäivät. Aamuisin se otetaan mukaan päiväkotiin ja iltaisin kaapataan kainaloon peiton alle. Yökyläänkin Ruusu pääsi mukaan, vaikka äiti jätettiin rannalle ruikuttamaan ;)
  
Kissa on tehty valkoisesta lakanakankaasta.
Musta kangasväri ja kohoväri : Seriväri


Nyt nukkuvat taas omassa sängyssään molemmat Ruususet ja täällä mietin ehtisinkö vielä hetken tehdä tontun hommia ennen nukkumaan menoa.. 

Mukavaa viikkoa!
Sunna

P.S. Samanrotuisia kissoja on tänä syksynä syntynyt melkoisen suuri pesueellinen. Ne sanovat MIU, MOU, MIAU, MOI ja NAMI ja oppivat vielä loputkin kirjaimet ennen joululoman alkua :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä