Pipopuoti on auki

'Risku on auringon symboli, laukkasin koristeltu solki, jota pidetään saamenpuvussa pitämään huivi paikallaan. Riskussa välkehtivät kultaiset ja hopeiset laukkaset kuvaavat auringon kiertoa taivaalla.' 

Tähän vuodenaikaan pohjoisessa ei aurinko näyttäydy ollenkaan, eikä etelään eksyneellä Lapin tytöllä ole olossaan tässä sateessa ja ankeudessa juurikaan kehumista. Harmaan aamun voi kuitenkin  pelastaa vetäisemällä päähänsä välkehtivän riskupipon.

Kovasti odotettuja pipoja on nyt valmistunut ensimmäinen erä ja ne on laitettu myyntiin Mekkotehdas Myy-blogiin, johon pääset klikkaamalla blogin sivupalkin palleroa.  


Pipot on valmistettu kokonaan käsityönä. Jokainen on uniikki yksilö. Ne on tehty trikooneuloksesta, jota koristaa kultainen tai hopeinen riskuapplikaatio.  Pipoja on tällä hetkellä valmistunut seuraavissa väreissä: luumu, pinkki, turkoosi, meleerattu harmaa, musta ja ruskea. Osaa väreistä on valmistettu vain muutamia kappaleita. Jos haluat jonkin tietyn värin, kannattaa siis olla nopea.

Tulossa myöhemmin on vielä ainakin pino mustia pipoja ja ihania okrankeltaisia villaversioita.

Sadeterkuin
pipotehtailijat Sunna ja Kirsikka

Kommentit

  1. Oi miten kauniita!

    VastaaPoista
  2. Siiliin yksi musta hopean värisellä riskulla. Laitoin juuri vinon kasan pipoja kierrätykseen.

    VastaaPoista
  3. Terveiset Lapin tytölle sinne etelään leveyspiiriltä 69, jossa aurinko näkyy vielä hetken ja on muuten lumen valo!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä