Perjantaipuuhia

Alakerrasta kuuluu korvia vihlova kiljunta. Kuopus on päiväkotiviikon uuvuttama, eikä yhteistä säveltä isosiskon kanssa tunnu löytyvän. Muuten meillä pitäisi olla pitkästä aikaa luvassa rauhallinen viikonloppu ilman sen kummempaa ohjelmaa. Perjantain pakollinen vaaleansininen pussi on haettuna ja pussista paljastunut paljettikangas on jo leviteltynä lattialle..

"Suloiset ja sopuisat" siskokset ovat saaneet yhteisen huoneensa melkoiseen hävityksen ja kauhistuksen tilaan. Tässä kuitenkin muutama kuva, jotka on otettu silloin kun rauha ja järjestys vielä vallitsivat kodissamme :)


Samalla kun pistimme huonetta uuteen uskoon, huomasi Ninni tilaisuutensa koittaneen. Aiemmin ompelunurkkauksessani ollut nukkekoti kannettiin käskystä lastenhuoneeseen ja sijoitettiin Ninnin sängyn viereen. 

Siihen on kai sopeuduttava, että nukkekoti on saanut uudet sisustajat. Kalusteet vaihtavat paikkaa ja verhot toimivat petauspatjoina..


Nukkeneitosilla päällään minikokoiset mekot, jotka on toteutettu Riine- ja Maret-mekkomalleja mukaillen. Reunimmaisen prinsessan elämä on yhtä juhlaa, ainakin asusta päätellen. 


Viime viikolla piipahdin kaupungilla käydessäni Pinossa ja mukaani tarttui kiva keittiöpyyhe. Pyyhkeestä syntyi pikapikaa tyyny koulutytön sängylle.

Rauha kuuluu palanneen perheeseemme ja vuorossa olisivat iltapesut, -pisut ja -pusut ennen kuin voin taas palata kankaideni pariin..

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!
Sunna

Kommentit

 1. kaunis tyyny ja hienosti oot saanut terereunat tehtyä. Täällä niitä juur harjoittelen piilovetoketjun kanssa. Alkaa onnistumaan pikkuhiljaa...

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis huone kyllä on!

  VastaaPoista
 3. Upea huone, todella valloittava kerrassaan :)

  VastaaPoista
 4. hei, minua kiinnostaisi kovasti mikä maalisävy tuo harmaa on? aivan ihanan näköistä

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa tutulta tuo perjantaipussi :), tosin minulla se voi olla joku muukin päivä. Kaunista on!

  VastaaPoista
 6. Kaunista ja niin kodikasta.
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis tyyny. Ihastelen!

  VastaaPoista
 8. Tuollaisessa huoneessa kelpaa kyllä tyttöjen asua, tosi ihanasti sisustettu! :)

  VastaaPoista
 9. Onpas ihana huone tytöillä ja meno teillä kuulostaa samalta kuin meillä :) Olen itsekin miettinyt keittiöpyyhkeestä tyynyn ompelua ja nyt sen näin konkreettisesti eli toimi :) Kiitos!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä