Apin uusi asu

Olen tainnut joskus aiemminkin kirjoitella täällä lapsuuteni leikeistä. Yksi ehdottomista suosikkileluistani oli Monchhichi-apina, jota kutsuin lyhyesti apiksi. Kuljetin apia usein mukanani ja se oli myös kirjeenvaihdossa ystäväni apin kanssa. Apini taisi aikoinaan olla myös niitä ensimmäisiä, joka joutui orastavan ompeluinnostukseni uhriksi..

Joitain vuosia sitten, kun näin näitä lapsuuteni hahmoja jälleen myynnissä, oli minun hankittava sellaiset omille lapsilleni. Kovin suureen suosioon nämä tuttisuut eivät meillä ole nousseet, mutta huomaan itse hetkittäin kaipaavani lapsuuteni leikkejä ja eräänä iltana tein ompeluterapiana uuden asun yhdelle apeista.  Tyllihameessaan ja uudessa rusetissaan se kelpuutettiin nyt keskimmäisen kirjoituspöydän reunalle istuskelemaan.

Hip hei ja hyvää yötä :)
Sunna

P.S. Vieläköhän api-ystävä vuosien takaa vastaisi, jos kirje kolahtaisi postiluukkuun ;) 

Kommentit

 1. voi minä muistan nämä kanssa! itsellä vieläkin om vanha tallessa (ja Neidille ostin uuden, mutta voi harmistus kun Neiti ei sitä yhtään arvostannut...) - ihanat vaatteet - pitäisiköhän kokeilla josko vaatteet riittäisi leikkiin ottoon... hm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Ainakin ompelusta saa iloa itselleen:)

   Poista
 2. Minulla oli myös ruskea ja valkoinen, valkoinen yhä tallessa, mutta voi sitä murheen päivää kun heitin ruskean kaupan ylähyllylle josta sitä ei koskaan enää löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella tilanteen.. Muistan kun itse unohdin uuden smurffireppuni metroon ja suurin huoli oli repussa matkanneesta apista.. Tällä tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu ja reppu apeineen palautui omistajalleen :)

   Poista
 3. Mun kaverilla oli ihana valkoinen iso api ja kun taistelimme siitä, sen käsi repesi irti ://
  :D

  Hieno uusi asu teidän apillanne! :)

  VastaaPoista
 4. Mullakin on omani tallessa. Turkoosin värinen ja hällä vaaleanpunainen tyllihame!!! Ihan tuli omani mieleen tuota kuvaa katsellessani....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut vain ruskeita apeja, enkä muista muun värisiin törmänneenikään. Ihanaa kuulla, että niin monilla muillakin on muistoja näistä hellyyttävistä hahmoista :)

   Poista
 5. Voi mikä ihanuus! Pitäisi myös ottaa itseään niskasta kiinni ja taiteilla vaatetusta tytön barbeille, nukeille ja pehmoille. Terkkuja kotiäitikoulusta, kotiaitikoulu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Ilman muuta kannattaa aloittaa nukkejen vaatetuspuuhat. Meilläkin tytöt ovat esittäneet taas uusia toiveita toteutettaviksi :)

   Poista
 6. Onpas teidän Api tyylikkäänä, vau! Saa laittaa kirjettä tulemaan: meidän apit asuvat mummilan apikotikaapissa ja kyllä heillä varmaan on aikaa vastata ;-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä