Tyttöjen huoneesta

Kun vuosia sitten muutimme nykyiseen kotiimme, kaatui seinä jos toinenkin ja kaikki pinnat menivät samalla uusiksi. Remontissa yhdistimme kaksi pientä huonetta yhdeksi yhteiseksi lastenhuoneeksi, jossa alkuun asustivat kaikki kolme lastamme. Esikoinen sai jo pari vuotta sitten remontin edetessä oman huoneen ja alakerran lastenhuoneesta tuli kokonaan tyttöjen valtakuntaa. 

Järjestely on toiminut hyvin, mutta nyt kun keskimmäinenkin aloitti koulutiensä, olemme joutuneet miettimään huoneratkaisuja uudelleen. Etenkin vanhemmalla tyttösellä on ollut kaipuuta omaa huonetta kohtaan ja pikkusiskon sotkut tuppaavat käymään toisinaan hermoille. Emme malttaneet vielä rakentaa seinää tyttöstemme väliin, vaan laitoimme kaapin poikittain tilanjakajaksi ja avasimme huoneeseen toisen oviaukon. 

Toistaiseksi ratkaisu on tyydyttänyt kaikkia osapuolia. Molemmat tytöt saivat omat soppensa ja silti yhteiset leikit jatkuvat samassa tilassa. Kovasti on vielä järjestelemistä ja tavarat hakevat paikkaansa. Tässä kuitenkin muutamia kuvia huoneen nykytilasta. 


Kesälomareissulla poikkesimme Jääkarhumaa-blogin Mariannen ihastuttavassa kesäpuodissa ja sieltä mukaan tarttui vanha seinälamppu. Lamppuun askartelin uuden varjostimen ja se löysi paikkansa vanhemman tytön sängyn päädystä. 

Nuoremman tytön yövaloksi päätyi vanhoista pienista lampunvarjostimista koottu sarja. Poistin aiemmin keittiötä koristaneesta pallovalosarjasta pallot ja virittelin valosarjan varjostimien sisään. Toimii, vaikka viritys vaatiikin vielä pientä hiontaa..  


Nyt pitäisi mennä jatkamaan tyttöjen huoneen raivausta ja autotallin siivoajakin kuulemma kaipailee kaveria..

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!
Sunna Kommentit

 1. on kyllä niin ihanan näköistä:)

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää! Meilläkin kaksi pienintä neitiä (6- ja 8-vuotiaat) jakavat huoneen, ja kyllä siivoushetkellä toivon, että molemmilla olisi oma huone. Jotenkin aina vedotaan siihen, etttä toinen sotki ja että ei halua siivota yhdessä. No, odottelemme kaupungilta päätöstä lisäsiiven suhteen, jolloin molemmat saisivat oman huoneen.

  Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 3. SuperSöpöt huoneet neitokaisilla! oispa itelläkin ollu pienenä!!!

  VastaaPoista
 4. Näyttää superhyvältä ratkaisulta! Ja kaunistakin on kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanat huoneet, kivan valoisaa ja valkoista! Oi onnea niillä jotka tuolla saavat asustaa. ;)

  VastaaPoista
 6. Teillä on kyllä niin kaunista, että huoh vaan..

  VastaaPoista
 7. Lampusta tuli oikein söpis! Oli niin kivaa, kun kävitte!! Toi mekkorekki on houkutteleva, tekis niin mieli hipelöidä. Mukavaa syksyä ja tsemppiä arkeenne!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä