Bubble Pocket Shorts

Isoilla tytöillämme alkaa olla jo selvästi omaa näkemystä siitä, millaisia vaatteita he haluavat käyttää. Tänä kesänä suuressa suosiossa ovat olleet puolihameet ja lyhyet shortsit, joita katumuodissakin näkyy paljon. 

Ompelimme Kirsikan kanssa yhteisissä ompeluiltamissamme molemmille tytöille samanlaiset shortsit netistä tilaamillamme kaavoilla. Mallia muokkasimme lisäämällä taskunsuihin pinkit pitsit ja pujottamalla lahkeensuihin löysähköt kuminauhat lisäämään pussimaista tunnelmaa. 

Ajatuksenamme oli kuvata shortsit molempien tyttösten päällä, mutta toiset housut odottavat edelleen korjausta Kirsikan ompelupöydän reunalla.. Uusien shortsien onnellisesta omistajasta tuli vähän vähemmän onnellinen, kun pikkuveli löysi sakset ja loput voittekin ehkä arvata.. Vai pitäisikö tästä ottaa opiksi ja ommella seuraavaksi jotain pojille...Kangas: EK:n palalaari
Pinkki pitsi: Metsola

Lomaterkuin Sunna

Kommentit

 1. Ihanat shortsit!! Just tollasia haaveilin omalle neidille kun näin jollain pienellä päällä varkkuversiot. Näyttää siltä, että tuntuu kivoilta!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kauniit! Omatyttärenikin on kovasti ihastunut shortseihin ja tässä voisikin olla uusi malli jonka toteuttaa! :)

  -piia

  VastaaPoista
 3. Ihanat shortsit ja voi ei... Voi noita poikia! Ompele seuraavaks sille, jos se helpottais saksikäsi-Edwardia. ;)

  VastaaPoista
 4. Oi, miten on ihanat. Tuollaisia mielessäni kuvittelin ompelevani, mutta tyydyinkin laiskuuksissani ompelemaan muutaman sauman shortsit. Ihanaa, kun jaksatte panostaa! Ja voi niitä ehtiviä saksien heiluttelijoita :(

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat! Menee leggareiden kanssa syksymmälläkin... ainakin sisäoloissa! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan tyttömäiset, oikein prinsessashortsit :D Ja taskut ne olla pitää, joka pöksyissä ja hameessa ;)

  VastaaPoista
 7. Kauniit shortsit!
  Pojat on poikia ;)

  VastaaPoista
 8. Tosi nätit shortsit!

  Onneksi näitä lämpimiä säitä vielä on riittänyt elokuulle asti, että shortseissa kyllä tarkenee...♥

  VastaaPoista
 9. Beautiful! I love the fabric you used!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä