Vihreä villatakki

Alkukesän automatkaneule, vihreä villatakki, valmistui jo juhannukseksi. Sille on onneksi ollut tänä kesänä hyvin vähän käyttöä ja reilun kokonsa puolestakin se sopii paremmin syksyisten iltojen lämmikkeeksi. 

Teimme alkukuusta Kirsikan perheen kanssa kesäretken Pärnuun. Matka oli oikein lämpöinen sekä sään että tunnelman puolesta, ainoastaan laivamatkalla tarvittiin villatakkia suojaksi merituulia vastaan.

Neulemalli: Tiny tea leaves cardi, tilattu Ravelrystä

Vielä on hetki lomaa jäljellä ja iltaohjelmaan kuuluu pyykkäistä, pakkausta ja sääennustuksiin perehtymistä. Voisikohan kesän viimeiselle mökkireissulle lähteä vielä ilman villatakkia..

Kesäisin terveisin
Sunna

Kommentit

 1. Kaunis neule! Olisi kiva kun löytyisi enemmän kangaskaupoista kivoja neulekankaita, joista voisi ommella vaatteita. T. hieman laiska neuloja:D

  VastaaPoista
 2. Kaunis malli ja väri:) Juurikin sopiva takki ulkoiluttaa autolautan kannella!

  VastaaPoista
 3. Ihana kun jaksat neuloa!!...ite ei aina raski ja malta...neuleita...vaikka toisaalta lapset ois vielä aika pieniä ettei ees menis niinpaljoa lankaa...langat on niin kalliita-hyvät langat!!mukavaa mökkireissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä lankaa tuntuu menevän aikalailla pienenkin neuleeseen.. Enkä viitsi edes ajatella kuinka paljon rahaa lankoihin kului. Varsinkin kun aloittaa neulemisen kesken matkan ja joutuu ostamaan tarvikkeet puikoista lähtien.. Toivottavasti tämä nyt kuitenkin kelpaisi koulumatkojen lämmikkeeksi:)

   Poista
 4. Todella kaunis takki. Tuo väri on niin herkku!

  VastaaPoista
 5. Hei kiitos eritoten lankavinkistä, on nimittäin upea väri josta minäkin voisin neuloa kuusivuotiaalleni. Kysyisin sinulta kuitenkin onko villa kutittamatonta tai miten verrattavissa merinoon? Titityyn sivuilta katsoin että sitä kehutaan pehmeäksi. Miten arvioisit sen? Kiitos!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä