Mr. Mustache

Ihastuin jossain nettikaupassa ranskalaisen Emile & Ida -lastenvaatemerkin yksinkertaisiin poikien vaatteisiin. Olinpa sieltä jo melkein tilailemassa viiksipaitaa, kunnes havahduin todellisuuteen, että nyt olisi ehkä järkevintä tehdä kopio..

Pienen pojan collari syntyi Eurokankaan palalaarista viimekesänä hamstraamastani collegekankaasta. 
Kerrankin palalaaricollegeen löytyi täydellinen resori ihan pakalta. Viikset on painettu mustalla kangasvärillä.
Paidan kaavan apuna käytin jotain Ottobren trikoopaidan kaavaa. Paitaan tuli mielestäni juuri sopiva väljyys vaikken leventänyt kaavaa laisinkaan. Pääntietä muistaakseni muuttelin hieman, jotta sain mahtumaan tarpeeksi leveän resorin.

Paita oli juuri sopiva lämmike laivan tuulisella kannella kirmailuun. Meillä muilla taisi ollakin sitten vähän viileää..

Lämpöä lomapäiviinne!
Kirsikka

Kommentit

 1. Kivan näkönen paita:) Onko kuvassa olevan tytön sininen toppi tehty itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Paita on alennusmyyntilöytö Lindexiltä, tosin olen katsellut sitä sillä silmällä, että tuolla mallilla voisi tehdä muutaman ;D

   Poista
 2. Jokos se Lost-paita on tekeillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinkin jo unohtanut sen...mitäs meillä olikaan tänään puhettamun muistista, hmmm!?

   Poista
 3. Yksinkertaisesti kiva ja hauska! EK:ssa on muuten semmoista uutta käsityöpuuvillaa jossa on valkoisella pohjalla pieniä viiksiä ja silmälaseja -meillä onkin siitä jo hame 7v:lla ;-)(blogiin asti ei ole ehtinyt)

  VastaaPoista
 4. Joskus on kiva huomata että simppelikin vaate voi olla ihana! Itsellä kaksi poikaa ja voisi kyllä jotain samansuuntaista suunnitella. Erityisesti viehätti linkin rapu paita kun vanhempi poika on rapu horoskoopiltaan.

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana! Mä haluan tuollaisen itselleni! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä