Kesäilta kaupungilla

Oli ihana, aurinkoinen ja lämmin ilta, kun kävimme isojen tyttöjemme kanssa haistelemassa kesän tuoksuja kaupungilla.  Otimme samalla muutamia kuvia jo aiemmin keväällä valmistuneista mekoista.

Tyttösemme tykkäävat kulkea käsikynkkää samanhenkisissä asuissa, mikä on onni kun äidit kerran tykkäävät ommella niitä. Naureskelemme ompeluiltamissamme, että meidän täytyy tehdä samanlaisia juttuja, ettei toisen omista vaan tule kivempia ja kateus ole kamala;) Totta toinen puoli, mutta on myös ihan kätevää, ettei saumurilankoja tarvitse kaiken aikaa vaihdella, jos ei molemmilla ole omia koneita käytössä. Täytyy kyllä tunnustaa, että samanlaiset kangasostoksemme herättivät hiukkasen hilpeyttä Kangadzungelin myyjien keskuudessa Pärnun matkallamme..
Malli: Oma
Kankaat: Eurokangas
Pitsit: Metsola
Pinkki kalvo: Seriväri


Tätä ei kyllä oltu etukäteen sovittu, mutta myös äideillä oli kaupunkireissulla päällään samalla kesän suosikkikaavalla valmistuneet asut ja vieläpä mustavalkoiset molemmilla :)


Menomatkalla vain toisella tytöistä oli päällään vihreä bolero, mutta liekö ollut kohtalon johdatusta että toinenkin sai omansa Stockan alen loppurysäyksestä..

Sadepäiväterkuin Sunna ja Kirsikka

Kommentit

 1. Ihana kesäIlta teillä...en erota teitä et kumpiOnKampi mut eise haittaa...tytötkin on niin samiksia etten niistäkään erot kumpiOnKampi :D

  VastaaPoista
 2. Kuin siskokset ja serkukset. Ihana kesäilta!

  VastaaPoista
 3. Voi, mikä blogi! Tänne tuun uudestaan! :)

  VastaaPoista
 4. Voi että miten ihana tuo aikuisen pitkä mekko! Ja pikku tytöillä on yös suloiset mekkoset!

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi teillä, pakko oli jäädä heti lukijaksi. Teidän kirjan tilasinkin aikasemmin omakseni ja nyt suunnitelmissa olisi alkaa ompelemaan ohjeilla tytölle paljon erilaisia mekkoja. Vielä kun joku auttaisi mua kangaskaupassa :)

  VastaaPoista
 6. Ihania mekkoja, ihania kuvia, ihana kesä... :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä