Niittyleinikit

Helle on hellinyt meitä pohjoisen reissaajia. Useana päivänä olemme leiriytyneet laiturille pitämään piknikkiä, uittamaan herneenpalkoveneitä tai pitämään kynsistudiota. Laiturilla tuulee sopivasti, eivätkä sääsket ole riesana. Illan tullen mäkäräiset iskevät ja eiliseltä uimareissulta kotiutuneet lapset olivat todistettavasti saaneet seuraa uimamontulla ollessaan.

Muistelimme juuri siskoni kanssa nuoruusvuosiemme kesiä, kun halusimme keinolla millä hyvänsä ottaa aurinkoa. Keksimme keinon karistaa innokkaimmat ihailijat kannoiltamme ajamalla moottoriveneellä kauemmas rannasta ja sitten makoilimme tyytyväisinä veneen pohjalla tuulten kuljetettavina. 

Juhannuksena otetuissa kuvissa molemmilla neitosilla on päällään uusimmat mekkonsa. Mekot on ommeltu Eurokankaan ohuista hopearaitaisista palakankaista. Niistä samoista, joita olemme Kirsikan kanssa yhdessä ja erikseen käyneet kahmimassa kasseihimme. Ninnin mekko on ommeltu Katariina-kaavalla ja se on saanut somisteekseen rusetin. Limpun mekko on samaa mallia kuin edellisen postauksen mekko. 

Kankaat: Eurokangas
Pitsi: Askarteluliikkeestä Göteborgissa
Satiininauha: Punainen lanka 

Nyt taidetaan taas kaivata uimavalvojaa.. Jos en äkkiä keksi hyvää tekosyytä, joudun pian minäkin mäkäräisten armoille..

Sunna


Kommentit

 1. Ihanaakin ihanammat mekkoset! Mukavia lomapäiviä pohjoiseen!

  VastaaPoista
 2. Ihanat mekot! Hauskaa lomaa. Meillä sataa ja +13! Epistä!
  Paupa

  VastaaPoista
 3. suloset mekot - ihanassa kesämaisemassa! Kesä on niiiin :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit mekot. Ja mukavan kuuloista lomailua!
  Meilläkin kova auringonottotausta Kirsikan kanssa. Tuntitolkulla maattiin uimapatjoilla että edes vähän tulisi väriä. Nykyään rusketuspakkomielle jo hiukan hellittänyt.

  VastaaPoista
 5. Ihanat maisemat - niin odotan jo omaa "pohjoisen" lomaa, ensi viikolla mökille Kainuuseen. Ihanat mekot tytöillä taasen, t: kade, joka ei muulta elämältä ehdi ommella...

  VastaaPoista
 6. En ole ehtinyt kommentoimaan aikoihin, mutta kuvia käyn ihailemassa säännöllisesti. Ihanannäköinen kesä! Kesärauhaa ja rentoutusta!

  Jospa minäkin ehtisin ajatella mekkoja. Mutta ensin olisi ohjelmassa tapetointia. Yksi keittiö pitäisi saada valmiiksi.

  VastaaPoista
 7. Oi kun ihanat mekot! Tuo vihreä kangas miellyttää silmää erityisesti.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä