Vielä kaksi aamua...

...ja sitten alkaa LOMA.
Haikeita luopumisen aikoja eletään, mutta toisaalta edessä on uusia mielenkiintoisia haasteita.
Eskarilaisten kevätjuhlan kunniaksi äiti kukitti lapsensa. Päällä uudehko musta Riine-mekko ommeltuna mustasta ohuesta puuvillasta. Kaava: Mekkotehdas Riine-mekko (pääntie pyöristetty)
Kangas: EK:n palalaari 
Napit: Tikata Oy
Pitsi: omista vanhoista varastoista

Aurikoista loppuviikkoa toivottaa
Kirsikka

Kommentit

 1. ihana, ihana, ihana tyylikäs, modernin ja vanhan sekoitus musta Riine! Tosi trendikäs <3 Ja onnea tulevalle ekaluokkalaiselle! meillä mennään syksyllä eskariin, jännää ja kivaa :) tähän asti onkin oltu kotona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa! Onnea myös teidän eskarilaiselle! Sekin on jo tuntuva muutos lapsen arkeen, jos on ollut aikaisemmin pelkästään kotona, jännittävää :)

   Poista
 2. Tuosta huomaa, että mekosta voi tehdä isommallekin lapselle kelpaavan. On tyylikäs, tyttömäinen mutta silti "ison tytön" mekko. Meillä päättyy kohta 2. luokka ja vaatteissa ollaan aika vaateliaita. Tosin toisena päivänä kelpaa ihan toisenlainen kuin toisena :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan on hyväksyttävä, että kun lapsen maku muuttuu, niin äidin maun on muututtava siinä mukana.. Tosin, kai se omakin maku on muuttunut, kun lapselleni mustaa päätin ommella, sillä aikaisemmin pidin mustaa lapselle vaikeana värinä, tai ainakin suurimmassa osassa kaupan vaatteita. Nyt tällaisena versiona musta on mielestäni varsin tyylikäs.

   Poista
 3. aurinkoista lomaa:) ihania kuvia kauniista kodistasi kotivinkissä! T.piiku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, loma alkoikin loistavasti säiden puolesta:) Nyt malttaa olla taas hieman sisätiloissakin. Laitankin kohta hieman lisäkuvia kodista...

   Poista
 4. Television Plasma As contrasted with. Lcd Television set

  Visit my homepage; private

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä