Pipo

Tytöt lähtivät juuri isänsä kanssa sunnuntaiajelulle nautiskelemaan lämpöisestä ja aurinkoisesta päivästä. Pyöräilykypärän alle ei tarvinnut laittaa mitään lämmikkeitä ja uusi pipo sai jäädä hyllylle odottamaan viileämpiä kelejä. Toivottavasti saa nyt odottaakin ja kauan!

Kitinvärinen trikoo pipoon löytyi omista kätköistä ja koristukseksi pipo sai kultaisen riskuapplikaation. Neonpinkkejä piristyksiä on nyt monissa  asusteissa, joten pipokin sai pinkin tupsukoristuksen. Tupsussa on käytetty kahta eri sävyistä neonpunaista lankaa ja se on kiinnitetty siten, että jos se onkin liian hupsu, se on helppo ottaa pois.  

Trikoo: Eurokangas
Kimallekalvo: Seriväri
Kultalanka: Karnaluks
Tupsulangat: Lankamaailma Nordia

Nyt tämän tupajuminkin täytyy siirtyä ulos ja aurinkoon. 
Leppoisaa sunnuntaita toivotellen 
Sunna


Kommentit

 1. Söpö. :) Toivon koulunpäättäjäislahjaksi Mekkotehdas -kirjaa. Onko teiltä tulossa uutta kirjaa, jossa olisi kenties suurempiakin kokoja? Serkku on juuri kasvanut 128 koon yli, eli hänelle en voisi enää ommella tuosta kirjasta. :(

  VastaaPoista
 2. + edelliseen viestiin lisäys, teidän tytöt on kyllä yksinkertasesti niin söpöjä. :)

  VastaaPoista
 3. Katri, itse onnistuin tekemään kaavoista isompia mittailemalla pienemmän ja isomman kaavan suhteita ja lisäämällä isoimpaan tuon saman suhteen. Kuulostaa hankanlalta, mutta kun katselee niitä kaavoja ja niin onnistuu aika helposti.

  Ja tuo pipo näyttää kivalta. Aiemmin joku jo heitti idean, että voisitte tehdä kirjan Mekkotehtaan perusvaatteista. Hyvin ajateltu. Kirjassa voisi olla myös vinkkejä kaavojen muuttamisesta, siitähän kuitenkin suuressa osassa ompelua on kyse: jatketaan, lyhennetään, ositetaan, paita hupulla ja ilman, erilaisia taskuja...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä