Vetskari on pop

Voiko joku olla kokonaisen viikonlopun onnellinen neljästä vetoketjusta?
Kyllä voi! Silloin, kun ne on löydetty yllättäen kirpputorilta ja ne ovat viimeisen päälle pop. 
Värit ja kaikki. Ja kun sellaisia on kovasti etsinyt ompelutarvikeliikkeistä, tuloksetta. Harmi vaan, ettei ketjun todellinen koralli-neonväri erotu valokuvista. Se on räikeä!

Yksi vetoketjuista päätyi ystäväni paitaan ehdotuksestani. Ystäväni toi mukanaan viime kesänä yhteisellä Pariisin matkallamme ostamansa Petit Pan'in harmaan ohuen puuvillan. Toiveensa esitettyään tiesin heti sopivan kaavan paidalle ja painelinkin siltä seisomalta lähimpään Alepaan lehtiostoksille. Kaavan lähtökohtana on käytetty uusimmassa Suuri Käsityö-lehdessä olevaa mekon kaavaa (kannessa). Muokkailujeni jälkeen kaavassa ei ollut juuri enää muuta alkuperäistä kuin hihankaaret ja hihat, joista tykkään kyllä kovasti. Nyt malli muistuttaa edestä itseasiassa kovasti aikuisillekin kaavoittamaamme "Riineä", mikä onkin vilahdellut täällä muutaman kerran. 


Näillä vetoketjuilla terästettyjä ompeluksia tulette varmasti näkemään pari skipaletta lisää...
Mukavaa loppuviikkoa ja öitä!

Kirsikka

Kommentit

 1. Siis...ei voi taas sanoa kun et niin sama niin sama...ensinnnäkin ollaan taas iskeydytty samaan vetskari ilonaiheeseen ja toisekseen...samaan neon väriseenkorallin väriin...niin IN niin IN...ainakin omassapäässä....ja mun illan ilon aihe...ois pitäny ostaa teille faniLahjoiks...kun oli seppälässä puoleen hintaan samaisen värisiä muovisia rihkama ranneKelloja...ouhMaiKaad-kukapa se ostikaan itselleen sellaisen ...mitä lapsenakin oli?...ja hinta muutaman euron! värikästäViikkoaEtelään!

  VastaaPoista
 2. Paidasta tuli heti suosikkivaatteeni. Kiitos kinkkaaja!

  VastaaPoista
 3. On kyllä upea, pukisin mielelläni itsellenikin :) Tänä keväänä on kyllä tullut into tuohon neonkoralliin sisustusjutuissakin!

  VastaaPoista
 4. Ihana yksityiskohta tuossa simppelissä paidassa tuo vetoketju!

  Mä tilasin just Etsyn kautta värikkäitä vetskareita Amerikasta, kun oon kaivannu keväisiä värejä omaan ompelutarvikelaatikkoon. Zipit Zipper Supply oli firman nimi. :)

  http://kullankoto.blogspot.fi/2013/04/postia-amerikasta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Meinaan aina unohtaa, että sieltä kannattais tilata...tuumasta toimeen siis :)

   Poista
 5. Ihana leikkaus tuossa paidassa edessä! mahtava juttu! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva paita.:) Ja upen värinen tuo vetskari tuohon.

  VastaaPoista
 7. Blogissani juuri valmistunut Elina-mekko :)
  http://madebyjohanna.blogspot.fi/2013/04/elina-mekko.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä