Suloisista suloisin Pocahontas

Että voi ehkä uskoakaan, kuinka iloiseksi tulemme aina nähdessämme Mekkotehdas-kirjan kaavoilla tehtyjä mekkoja kaupungilla kulkiessamme, blogeissa ja ystäviemme lasten päällä.  

 Kirjan tekovaiheessa muutamat ystävämme "saivat kunnian" toimia testiompelijoina ja ohjeiden testaajina. Onnistumiskokemusten myötä kynnys ompelukoneen vapaaehtoiseen esille ottamiseenkin  näyttää madaltuneen ja olemmekin viimeisen vuoden aikana saaneet ihastella toinen toistaan kauniimpia mekkoja lähipiirimme tyttösten päällä. 

Ensi viikolla juhlitaan Vappua ja emme taida olla ainoita, jotka pähkäilevät lapsilleen asuja naamiaisjuhliin. Meillä vesikeiju- ja vankikarkuri-asut ovat vielä suunnitteluasteella ja saimmekin pari ylimääräistä sydämentykytystä nähtyämme kuvat ystävämme tyttärelleen ompelemasta Pocahontas-asusta.

Pocahontas-asu on ommeltu Elina-mekon kaavalla ja Vapun kiistatta kaunein inkkarityttö on saanut itse valita värit mekkoonsa ja osallistua myös helman hapsutukseen.  Ihana idea, toteutus ja koko kokonaisuus! Hyvä Salla :)


 Malli: Elina, Mekkotehdas-kirja


Riemukasta Vappu-viikkoa!
Sunna ja Kirsikka

Kommentit

  1. Aivan mahtava idea! Voittaa tuhat nolla kaikki kaupantädin tekemät asut!

    VastaaPoista
  2. Tosiaan, näitä kaavojahan voi käyttää myös roolivaatteiden pohjana. Kiitos Salla, tämä avasi ihan uudet ulottuvuudet ideointiin.

    VastaaPoista
  3. Palaanpa vielä lisämään, että meilläkin juhlitaan vappua Katariina-mekossa. Kiitos Sunna ja Kirsi; taas on juhlien mekkopulmat lasten osalta ratkaistu!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä