Seitsemän

Eilen juhlittiin Limpustiinaa kummien ja kotijoukkojen kesken. Aamu alkoi lauluherätyksellä ja sankarittaren riemutanssilla olohuoneen lattialla. Muistelimme myös seitsemän vuoden takaista yötä, jolloin heräsimme tekstiviestiin. Hyvät ystävämme, joiden nuorimmaisen laskettuaika oli samoihin aikoihin omamme kanssa, ilmoittivat lähtevänsä laitokselle. Parin tunnin päästä saimme seurata heidän esimerkkiään. Synnytyssaliin saimme viestin pojan syntymästä ja pian saimme vuorostamme ilmoittaa mustatukkaisen peikkotytön syntyneen.   Hirmuisesti onnea ja terveisiä siis myös Rovaniemen juhlajoukoille ja erityisesti juhla-Joukalle :)


Pari uutta tyynyä sujahtaa ihan huomaamatta olohuoneen sohvalle, vaikka aiheesta toisinaan noottia tuleekin. Tällä kertaa ompelin tyynyn, jossa ruutukuosiselle kankaalle on applikoitu neonpinkki saamenkielinen teksti: ruoktu, joka tarkoittaa kotia suomeksi. 


Teksti on leikattu neonpinkillä kangasvärilla värjätystä kankaasta. Se on silitetty liimaharson avulla kiinni taustakankaaseen ja tikattu kiinni reunoja pitkin ommellen. 

Ah ihanuus, ohjelmassa porkkanakakun syöntiä ja pieniä kotipuuhia. 
Iloista aamua teillekin!
Sunna

Kommentit

 1. Nami! Whoopiepies vai mitä noi ihanat on :P Namnami!

  VastaaPoista
 2. Loistavaa syntymäpäivää neidille! Seitsemän, se on jo aika paljon. ;) Ihania kuvia - kuten aina! Teillä on niin kaunis koti, ihania mietittyjä yksityiskohtia, jotka muodostavat hienon kokonaisuuden.

  VastaaPoista
 3. Voi Sunna! Ihana tuo Ruoktu tyyny! Pisti heti silmään kuvasta. Mitenkähän pääsisin sinun oppiin, olisi kiva tehdä tuollaisia juttuja! Katja

  VastaaPoista
 4. Lasten syntymäpäiviä on jotenkin erityisen kiva valmistella! Meillä juhlittiin eilen 2- vuotiasta. Onnea sinne! Kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 5. Meillä edessä pian myös 7-v synttärit :-)
  Mistä nuo ihanat paperiset pallokoristeet ovat, olisi kiva laittaa noin keveän keväiset tytön kaverikekkereille!

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköisiä synttäriherkkuja. Onnittelut päivänsankarille!

  VastaaPoista
 7. Onnea sankarille!
  Miten tuo pianon päällä oleva taulu on toteutettu? Ihana!

  VastaaPoista
 8. Ihana värimaailma, iskee niin meikäläiseen <3

  VastaaPoista
 9. Teidän blogissa on ihanan valoisa ja värikäs tunnelma oli sitten arki tai juhla! Onnittelut päivänsankarille. Mistä tuota mustavalkoista salmiakkiruutukangasta saa ostettua? Se näyttää inspiroivalta ihan mihin tahansa pikku ompelukseen.

  VastaaPoista
 10. Onneaaa! Ihana tyynyrykelmä sohvalla ja hauska toi saamenkielinen teksti! Vaihteeksi jotain muuta home:en tilalle ;)

  VastaaPoista
 11. Onnea päivänsankarille!

  Onko nuo koristeet itse tehtyjä vai saako ostaa jostain? Tuo turkoosi on meidän esikoisen lempparivärejä ja kuukauden kuluttua juhlitaan 8 v. synttäreitä...

  VastaaPoista
 12. Herkullisen näköiset juhlat. Ja oikein leppoisat jatkot eilen. Minä ihan innostuin eilisestä juttutuokiosta. Koska seuraava ideapalaveri ;) ?

  VastaaPoista
 13. Lämpimät terveiset täältä Ylihärmän kylmiltä lakeuksilta. Paljon onnea synttärisankarille ja kevän tuloa koko perheelle!

  VastaaPoista
 14. Cool post. Beautiful pictures, I love this color. I'm going to bookmark your website and keep checking for new data.

  3D Architectural Rendering
  I'd be happy if you allow me to your blog list.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä