Riine-mekkokurssilla

Aamu valkeni aurinkoisena ja pakkasimme kimpsumme ja kampsumme autoon ja suuntasimme kohti Itäkeskusta ja Tikatan kurssitiloja. Yksi pitkäaikainen haaveemme oli pian toteutumassa kurssilaisten saapuessa koneineen ja kankaineen paikalle.  

Tunnelma Riine-mekkokurssilla oli innostunut ja monella olivat suunnitelmat jo pitkälle hahmottuneina heti kurssin alkaessa. Pian huoneen täyttikin ompelukoneiden tasainen hurina. Riine-mekkoja rimpsuhihoin ja römpsyhelmoin valmistui kurssipäivän edetessä. Kaikki mekot saatiin joko kokonaan valmiiksi tai niin pitkälle, että ne on helppo viimeistellä kotona loppuun.  

Voisimmepa olla kärpäsenä katossa, kun pienet mekkotytöt sovittelevat äitiensä ja mummojensa tekemiä uudenuutukaisia asujaan :)Kiitokset vielä kaikille mekkokurssilaisillemme, te teitte ensimmäisestä mekkokurssistamme onnistuneen!

Väsyneinä, mutta onnellisina
Kirsikka ja Sunna

Kommentit

 1. Kiitos teille itsellenne, meillä oli kyllä tosi mukavaa :-) Jatkokurssia odotellessa!

  VastaaPoista
 2. Upeita. Kurssi tulisi minulle tarpeeseen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille kahdelle ihanasta kurssista. Jatkokurssia minäkin odottelen! Mekko olisi haluttu päälle heti ilman nappeja :)

  Mari

  VastaaPoista
 4. Onpas nättejä. Juuri muuten tänään julkaisin jutun tuolla oman blogini puolella http://www.kristallinhohtoa.blogspot.fi/ ensimmäisen Mekkotehdas -kirjasta tehdyn tekeleeni. Vitsit miten ihana tuosta Maret -mekosta tuli, vaikka itse sanonkin. Kiitos siis ihanasta kirjasta :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos erinomaisesta kurssista! Vaaleansininenkin valmistui iltapuhteina ja odottaa huomista käyttöä. Kultalanka oli 'se juttu' tyttärellekin. Paljon jäi käteen hyviä niksejä, kaksi seuraavaa Riineä on jo hahmottunut. Hyvää kevättä!  -V

  VastaaPoista
 6. Oi voi, tuleeko joskus uusi kurssi? Miten kurssille pääsee? Mulla on mennyt ihan ohi tällainen tilaisuus, ja osallistuisin tosi mielelläni! :) -Ananas

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania mekkoja! Täälläkin voisi olla tuollaisia kursseja, kun olen ihan surkea ohjeiden lukemisessa ja ymmärtämisessä :D Katariina mekkoa kokeilin vihdoin ja pitkän taistelun jälkeen sain valmiiksi, nyt osaan ommella lisää ;) Ja jättää saumavarat kaavoihin ;)

  VastaaPoista
 8. Onko teillä tai mistä voisin löytää valkopohjaista kukkakangasta, joka on 20.4.2013 kirjoitetun bloggauksen yhteydessä, vaaleansinisen mekon yläpuolella olevassa kuvassa, mekon alaosassa? Ompelukärpänen iski täysillä?

  Jos voitte vastata Ravelryyn, siellä olen leenanen, tai l.siikaniemi@netikka.fi,

  Kiitos

  VastaaPoista
 9. Mistä nuo kaikki ihanat kankaat on? :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä