Lahjakortti-arvonta Eurokankaaseen

 La laari laari laa, luvassa keväistä arvontaa..!

Eurokankaan palalaarit vetävät meitä molempia magneetin lailla puoleensa ja palalaareista teemmekin usein ne parhaat ja edullisimmat kangaslöydöt.

Eurokankaan liikkeeseen saapuessamme suuntaamme ensimmäiseksi ohuiden puuvillojen laarille. Näistä kankaista syntyvät kepeät keväiset mekot ja ohuen ihanat huivit. Herkullisia kuosien yhdistelyyn sopivia palasia löytyy käsityöpuuvillalaarista. Myös viskoosi- ja trikootarjonta on aina tarkistettava. Trikoolaareista onkin viime aikoina löytynyt kivoja, yksivärisiä, hyvälaatuisia palasia tunika-ompeluksiin käytettäväksi.


Laari-innostuksemme oli pistetty merkille myös Eurokankaassa ja he tarjosivat meille mahdollisuutta arpoa kolme  25 € arvoista Eurokankaan lahjakorttia blogimme
lukijoidemme kesken. Kiitokseksi saimme mekin samansuuruiset lahjakortit Eurokankaaseen, eikä varmasti tule vaikeuksia keksiä niille käyttöä :).

Lahjakortti-arvontaan osallistut vastaamalla kysymyksiin: millaisia kankaita toivoisit Eurokankaan palalaareista löytäväsi ja mitä niistä mieluiten ompelisit?

Arvonta alkaa nyt ja päättyy ensi perjantaina 12.4. klo 18.00.
Onnea kaikille arvontaan osallistuville!
Mukavaa alkavaa viikkoa toivotellen
Kirsikka ja Sunna

PS Discoperhomme lennähtivät tänne, jee!
Kommentit

 1. Kuviollisia ja raidallisia trikookankaita!

  VastaaPoista
 2. Ohuita puuvillaisia kukkakankaita, joista olisi ihana ommella mekkoja pienille tytöille :)

  VastaaPoista
 3. Kesäksi jokin kaunis brodyyrikangas voisi olla kiva (kaikkien ihanien trikoo-, puuvilla- ja viskoosikankaiden lisksi;)

  VastaaPoista
 4. Nättiä hempeää kangasta pikku neidin huoneen verhokankaaksi.

  VastaaPoista
 5. Trikoita minäkin toivoisin nykyistä paremmalla valikoimalla.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kukkakuoseja tytöille ja kauniita poikamaisia kuoseja myös... ilman niitä ainaisia hirviöitä yms. :)

  VastaaPoista
 7. Kuviollisia ja keveitä puuvillakankaita sekä trikoita. Tykkään ommella molempia! Mekkoja tai tunikoita näistä sitten syntyy :)
  EK:n palalaarista ostan melkein poikkeuksetta aina kankaani. Sieltä tekee mahtavia löytöjä.

  VastaaPoista
 8. Toivoisin värikkäitä kankaita! Niistä ompelisin iiihanan kesämekon tai kaksi.. ;)

  VastaaPoista
 9. Pikkukukallisia puuvillakankaita;)

  VastaaPoista
 10. Kuviotrikoita lähtee melkeinpä aina mukaan Ek:n palalaarista. Collegea olen katsellut, josko saisi tehtyä collarihousuja, mutta vielä ei ole löytynyt sopivia värejä (ruskea, harmaa, musta) ja tarpeeksi isoja kankaita.

  Kukkakankaisiin olen myös ihan hurahtanut (liekö teidän blogilla osuutta). Nytkin on ihana tunikakangas odottamassa käsittelyä.

  VastaaPoista
 11. Kukkakankaita, erityisesti Libertyä! Niistä saisi vaikka mitä kaunista...

  VastaaPoista
 12. Kauniita pikkukuviosia ja pilkullisia ohuita puuvillakankaita. Ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 13. Kyllä olisi aika saada edes keittiöön uudet ja iloisenväriset verhot. Kun oikea kangas kohdalle saatuisi, sen tunnistaisi oitis uudeksi verhoksi.

  VastaaPoista
 14. Kuviollisia trikoita -niin lasten- kuin aikuistenkin kuoseja! Tällä hetkellä toivoisin löytäväni myös palan pellavanväristä huonekalukangasta -keinutuolille kesävaatteet :)

  VastaaPoista
 15. Viimeksi löysin palalaarista joustofroteeta ja trikoota lapsille, näitä lisää eri värisinä :)

  VastaaPoista
 16. No pöllöä pellavaisena :)) Oliskin aikas makee löytö!! Ihana arvonta lahja..kyllä tulis tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 17. Minun harmikseni en ole päässyt palalaareille =( Meillä täällä pienellä paikkakunnalla vain pieni kangaskauppa.
  Minä tykkään kuitenkin käyttää eniten trikootas, joustofroteeta ja velouria. Nyt olisi toiveena saada aikaa opetella ihanien mekkojen teko, kun nuorimmaisemme (4.lapsi) on tyttö kolmen pojan jälkeen. Tuntuu kovin vaikealle löytää hyvää mekkoa ja kangasta. On niin kovin pieni ja hoikkainen.
  Ihania puuvilloja olisi kiva löytää kanssa ompeluihin

  VastaaPoista
 18. mä tongin aina sen joustofroteelaarin ja toivon löytäväni sieltä jotain.. viimeaikoina olen alkanut kaivamaan myös puuvillalaarit. trikoopuolella joskus tongin ja fleecekasasta ostan myös. olen kyllä laarien sekakäyttäjä..

  VastaaPoista
 19. Hyvälaatuisia trikoo- ja joustofroteekankaita josta ompelisin lapsille vaatteita.

  VastaaPoista
 20. Trikoita ja joustofroteita sellaisilla uusretroilla kuoseilla ja raikkailla väreillä. :) Ihana arvonta! Juuri lauantaina kävin Eurokankaassa ostoksilla ja surruuttelin menemään parit sisustustyynyt ja verhot lastenhuoneeseen.

  Te olette muuten saaneet herätettyä minussa ompeluinnostuksen vuosien tauon jälkeen. On ihanaa ommella kolmelle tytölleni milloin mitäkin. :) Kiitos siis inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 21. Minä etsin aina kauniinvärisiä, puuvillaisia pilkkukankaita. Siis niissä pitää tietysti olla valkoiset pilkut ... ;o)

  VastaaPoista
 22. Kauhon aina Eurokankaassa käydessäni palalaarit läpi, mutta valitettavan usein ainakin täällä Tampereella laarit ovat täynnä (ainakin omaan makuuni) vanhanaikaisia ja jokseenkin mauttomia kankaita. Toivoisin törmääväni tukeviin ja laadukkaisiin trikookankaisiin sekä ihaniin kesäisen kepeisiin puuvillakankaisiin lastenvaatteita varten. Onneksi löytöjäkin tekee usein ja ompelukone pääsee toimeen :)

  VastaaPoista
 23. Trikoita ja joustofroteita lisää. Pienikuvioisia käsityöpuuvilloja tulee myös metsästettyä mekko- ja esim. kukkaro-ompeluksiin. Ohuita puuvilloja ostan omiin kesätunikoihin:)

  Harmikseni olen todennut, että ainakin Turussa EK on aina vain enemmän keskittynyt sisustuskankaisiin... :(

  VastaaPoista
 24. Laadukkaita, ohuehkoja puuvillakankaita oikeasti kivoissa, trendikkäissä väreissä. Meidän kaupungissa "muotikangas" laarin kankaat ei kovinkaan usein ole mitenkään erityisen muodikkaita.. Tai sit mä en vaan ymmärrä muodista mitään!! :D Mutta siis toivoisin sekä puhtaan raikkaita että kauniita murrettuja värejä geometrisissä, raita-, kukka-, pilkku- ym. kivoissa kuoseissa. Monesti ihastelen noita teidän löytöjä ja sitten ihmettelen kun omasta kaupungista ei tunnu löytyvän vastaavia...

  VastaaPoista
 25. Kuviollisia puuvillakankaita jotta saisin ommeltua tyttären nukeille ja pehmoille mekkoja, ja ehkä uskaltautuisin tyttärellekin ompelemaan:)

  VastaaPoista
 26. Minä haalin laareista mieluiten laadukkaan oloisia puuvilla- ja viskoosisekoitetrikoita, raidallisina ja yksivärisinä sekä rauhallisissa kuoseissa. Hauska arvonta, löytyisi kyllä lahjakortille käyttöä ;)

  VastaaPoista
 27. Tämä arvonta on kuin mulle tehty, nimittäin siskoni kanssa ihmetellään onko Eurokankaiden valikoimissa eroja koska me emme löydä oikein mitään ihanaa jyväskylän Eurosta? Monessa blogissa kerrotaan kankaiden löytyneen palalaareista mutta ei vaan meidän paikallisesta. Tulipa valitus,mutta näin meillä ;) Ylä teksti voisi olla oma kirjoitukseni
  Katja

  VastaaPoista
 28. Aina olisi tarvetta pienen tytön mekkokankaille. Varsinkin nyt kesän lähestyessä (hitaasti, mutta varmasti) olisi aika jo muutamat kivat mekot tekaista. Eli lahjakortti kelpaisi kyllä!

  VastaaPoista
 29. Tähti- ja pallokuosisia puuvillakankaita toivoisin. Niistä syntyisi piensisustusjuttuja kotiin, ja kenties vauvan lakanoita.

  VastaaPoista
 30. Palloja ja pilkkuja toivoisin minäkin - sekä puuvillaa, että trikoota

  VastaaPoista
 31. Arvonnassa mukana. :) Samettikankaita tyynynpäälisiin hakisin.

  TiiaH

  VastaaPoista
 32. Esim. raidallista joustofroteeta ja trikoota kuin myös yksiväristä yhdisteltäväksi. Ohutta puuvilla myös samoilla systeemeillä.

  VastaaPoista
 33. Mukana arvonnassa:-) kankaat ovat ihana keino päästä "tepapioimaan" omaa päätä!
  Välillä pelkkä kankaiden ihailukin riittää!!
  Satumama

  VastaaPoista
 34. Mukana arvonnassa! :)

  Kivoille kesämekkokankaille olis tarvetta!

  VastaaPoista
 35. Lastenvaatteisiin sopivia puuvillakankaita ja jotain ihanaa brodyyrikangasta mekkokankaaksi.

  VastaaPoista
 36. HyväLaatuisia trikoita/collegea/puuvilloja...ennenkaikkea ihanoita värejähän sitä tahtois!!!!

  VastaaPoista
 37. Toivoisin löytäväni pellavaa tunikaksi.

  VastaaPoista
 38. Kiva arvonta!
  Toivoisin löytäväni iloisia trikoita pieniin lastenvaatteisiin ja kauniita kesämekkokankaita itselleni :)

  VastaaPoista
 39. Mä en juuri eurokankaassa palalaareja pengo, sillä yleissilmäyksellä ne kankaat näyttävät Seinäjoella kans vanhanaikaisilta ja hieman tunkkaisilta. Raikkaita trikoita vaatteisiin, kuin myös kasityökankaita tilkkutöihin. :_)

  VastaaPoista
 40. Toivoisin löytyvän tunikakangasta itselle :)

  VastaaPoista
 41. Pikkukukkaa! Ja mä kanssa palalaariystävä. Kävin työasiassa Eurokankaassa yks päivä ja palalaarista kotiin tuomisia ;D En voinut ohittaa & vastustaa.

  VastaaPoista
 42. Mekkoihin sopivia, tarpeeksi ohuita puuvilloita sekä laadukkaita trikookankaita myöskin lasten vaatteita ajatellen.

  VastaaPoista
 43. Kivaa, kesäistä puuvillakangasta josta tekisin mekkotehtaan kaavoilla kivan mekon kahdelle nuorimmaiselle tytölle.

  VastaaPoista
 44. Mekko- ja hameompelija täälläkin, eli toivoisin löytäväni laskeutuvia puuvillakankaita, joissa kukkakuvioita. Vaaleita, raikkaita värejä ja pieniä kukkia erityisesti.

  VastaaPoista
 45. Nykyisin toivoisin vain ylipäänsä pääseväni Eurokankaan palalaarien äärelle, se kun ei nykyisessä asuinpaikassani enää onnistukaan kuin ennen.. Mutta käsityöpuuvillalaari oli kyllä aikoinaan se mieluisin, varmasti tekisin ihania löytöjä sieltä vieläkin.. :)

  VastaaPoista
 46. Laareista tulee etsittyä joustofroteita ja trikoita. Lähinnä kaipaan laadukasta puuvillajerseytä.

  VastaaPoista
 47. Luonnonkuituja! Tuota ohutta puuvillaa, palloa, ruutua, raitaa, kukkakuoseja!

  VastaaPoista
 48. Puuvilla ja pellavakankaita, yksivärisiä ja pienikuviollisia! :)

  VastaaPoista
 49. käsityöpuuvilloja ja trikoita yleensä haen laareista. parhaat löydöt yleensä sieltä teen. niistä syntyy kodin sisustukseen tuotteita, kummitytölle mekkoja ja vaatteita omille pojille ja itselle.

  VastaaPoista
 50. Ohutta puuvillaa ja pellavaa, kuoseilla ja ilman. Yksinkertaista. Ei tulis ongelmia keksiä käyttöä lahjakortille täälläkään.. ;)

  VastaaPoista
 51. Ihana arvonta!! Ohutta ja paksumpaa puuvillaa retrokuoseilla sekä lapsekkaita mutta hillitynvärisiä kankaita olisi minun toiveissani!

  VastaaPoista
 52. Olisi kiva löytää useammin värikkäitä, mutta rauhallisia (nykyaikaisia) kuoseja trikoolaatikosta. Puuvilla velouria ja kunnollisia joustofroteitakin saattaa joskus palalaarista löytää. Näitäkin voisi olla useammin.

  VastaaPoista
 53. Ehkä jotain kesämekkokangasta tytölle!
  Tai sitten jotain värikästä sohvatyynykangasta..
  Minä en kyllä omista edes ompelukonetta, mutta ystäväni on taitava ompelija! :)

  VastaaPoista
 54. Kivoja kuviollisia tyynynpäällisiin sopivia kankaita. Tarkalleen millaisia, en tiedä, mutta tiedän, kun näen :-)

  VastaaPoista
 55. Tähtikuvioisia trikoita karkkiväreissä. Niistä olisi kiva ommella pienille pipoja ja tunikoita.

  VastaaPoista
 56. Itse etsiskelen Eurokankaan palalaareista yleensä laadukkaita trikoita kivoilla kuoseilla, sekä esim. mekko-ompeluksiin soveltuvia kauniita puuvilloja. Lahjakortille löytyisi epäilemättä kovasti käyttöä :) Kiitos kivasta arvonnasta!

  VastaaPoista
 57. Ihania, hauskoja, yllätyksellisiä, kirjavia, romanttisia, jämäköitä, kevyitä kankaita. Ompelisin niistä tähän tietoon verhoja ja mekkotehtaan kaavan mukaan liivimekkoja... hieman harjaannuttuani ehkä vähän rimpsujakin! :-)

  VastaaPoista
 58. Laadukkaita ja trendikkäitä huonekalukankaita, houkuttais nimittäin päällystää joku kaunis tuoli jollain näyttävällä kankaalla :)

  VastaaPoista
 59. Verhokangasta ja sen taakse sellaista pimentävää kangasta:) Muutto Suomeen edessä ja uutta kotia sisustamaan:)

  VastaaPoista
 60. Kuviollista velouria ja trikoota lastenvaatteisiin!

  VastaaPoista
 61. Usein kaipaan enemmän kirkkaanvärisiä puuvillatrikoita, joista saisi ommeltua edullisia peruspaitoja lapsille. Useimmiten löytyy tummansinistä, harmaata, mustaa ym. mutta kirkkaammat ja värikkäät puuttuvat.

  VastaaPoista
 62. Ihana arvonta! :) Minä toivoisin löytäväni kauniita mekko- ja paitakankaita, ohuet puuvillat ja trikookankaat olisivat siis mieluisia. Lisäksi tahtoisin löytää pimentävää kangasta verhoprojektia varten.

  VastaaPoista
 63. Nyt olis tarvetta verhokankaille ja jämäkälle, helppohoitoiselle huonekalukankaalle. Mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 64. kivoja keväisiä kuviollisia kankaita ja ehkäpä jotain mekkoa neidille opettelisin ompelemaan:)

  VastaaPoista
 65. Kevyitä puuvillaisia kankaita tyttöjen kesämekkoihin =)

  VastaaPoista
 66. Värikkäitä ja voimakaskuosisia, retrohenkisiä puuvillakankaita pieniin mekkoihin :-)

  VastaaPoista
 67. LUCARIINI: Puuvillaa,pellavaa ja trikoita...Vaatteiksi ja sisustukseen.

  VastaaPoista
 68. Kevyitä puuvillakankaita ihananvärisissä kukkakuoseissa minä kaipailisin ja niistä ompelisin itselleni mekkoja. Myös värikkäät trikookankaat ovat aina toivelistalla.

  Oulun Eurokankaan palalaarista löydän harvoin aarteita, mutta sitä iloisempi olen, kun jotain kivaa löytyy.

  VastaaPoista
 69. Nättejä puuvillakankaita, kivoja värejä ja kuvioita. Sisustukseen ja mielellään tilkkutöihin sopivia.

  VastaaPoista
 70. Kangaslaadut ovat ainakin meidän EK:ssa ok, mutta ne kuosit... Jos edes päivittäisivät palalaarit 90-luvun jämäkankaista tälle vuosituhannelle ja -kymmenelle, olisin tyytyväinen. Eniten etsin vaatekankaita - ohutta kaunista puuvillaa ja trikookankaita.

  VastaaPoista
 71. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut tilkkutäkin ompelusta. Ja pari tyynyäkin vois tehdä siinä sivussa :) Toivoisin siis löytäväni alelaarista ihania, väreiltään toisiinsa sopivia puuvillakankaita :)

  VastaaPoista
 72. Yleensä koluan kaikki palalaarit läpi, trikoota, collegea ja velouria tarttuu yleisimmin mukaan lasten vaatetukseen.

  VastaaPoista
 73. Pellava, college, velouri enimmäkseen!

  VastaaPoista
 74. Pilkkuja, palloja ja pellavaa, sellasia jotka juttelee eikä juttelemasta lakkaa vaikka joutuisivat vähän aikaa odottelemaankin.

  VastaaPoista
 75. Kevyitä, herkkiä ja naisellisia puuvillakankaita pienen kummitytön prinsessahameisiin! :) Terkut vakkarilukijalta, vaikka luenkin vähän tälleen "salaa". Kivaa kevättä! T: Mau.

  VastaaPoista
 76. Kevyitä puuvillakankaita vahvoilla väreillä ja kuvioilla mekoiksi ja hameiksi. t. Iirisrukka

  VastaaPoista
 77. Toivoisin löytäväni hempeitä ja värikkäitä puuvillakankaita pienen tyttöni mekkoja varten sekä sisustuskankaiksi sekä värikästä trikoota kevät- ja syyspipojen ompelua varten.

  VastaaPoista
 78. Minä kyllä pengon Hämeenlinnan palalaarit ja joskus teen hyviä löytöjä. Viimeksi ostin collegekangasta: leveät valkoiset/hopeiset raidat ja tein tytölle puseron kengurutaskulla. Koko perheelle etsin sopivia juttuja: yleensä kun näen kankaan, näen mielessäni jo mallin siitä, mitä haluan tehdä.

  VastaaPoista
 79. Ihania puuvillakankaita mekkoihin sekä trikoota ja joustofroteeta muihin vaatteisiin.
  -Nina-

  VastaaPoista
 80. Tiätysti mukana! Vaikka tähän tuleekin varmaan taas miljoona osallistujaa enkä mä ikinä mitään voita. :)

  Mä toivoisin sinne lisää pastellisävyisiä ja värikkäitä designer kankaita maailmalta. Nätit viskoosit on myös lemppareita.

  VastaaPoista
 81. Ihana arvonta! Täällä käy juuri kuhina kesämekko-ompelusten kanssa, keittiön verhot myös suunnitteilla. Palalaarit ovat parhaita, eniten löytöjä olen tehnyt juurikin puuvillakankaista, hempeät kukikkaat ovat suosikkejani! :)

  VastaaPoista
 82. Hakusessa iiihanat trikookankaat, joista mun mamma (the omena putosi naapurin puolelle) saisi ommella mulle keskenään mätsäävän kevätpipon ja tuubihuivin :)Tahi sitten jotain kaunista puuvillahörsylää, josta sais keveän kolmiohuivin :)

  VastaaPoista
 83. Kankaita lapsosten kesämekkoihin Mekkotehtaan kaavoilla:)

  VastaaPoista
 84. Laadukasta lycrapuuvillatrikoota, patjaraitapuuvillaa, neuloksia, luonnonkuitua. Niitä toivoisin.

  VastaaPoista
 85. Värikkäitä trikoita ja velouria, sekä pellavaa.

  VastaaPoista
 86. Tällä erää etsiskelen väriä ja ihanuutta puuvillalaarista pian syntyvän tyttösemme vaatetukseen sekä kodin kesäiseen sisustukseen. :) Kiitos arvonnasta, kiva idea!
  -Lillimariainen-

  VastaaPoista
 87. Palalaarit tulee aina koluttua ja niissä eniten kiinnostaa keveät puuvilla kankaat vaaleissa väreissä. Tytölle ompelen mekkoja ja leikkeihin muuta mukavaa. Nyt etsinnässä myös leikkimökkiin verhokangas.

  VastaaPoista
 88. Resoreita ja värikkäitä trikoo- ja puuvillakankaita. Ompelen kahdelle pienelle pojalle vaatteita ja palalaarit on ahkerassa käytössä täälläkin.

  VastaaPoista
 89. Resorivalikoimaan toivoisin kattavampaa värivalikoimaa. Näin kesää kohti mentäessä silmäilen ensimmäisenä tietenkin värikkäitä mekko ja tunikakankaita.

  VastaaPoista
 90. Pienikuvioisia, hempeitä käsityöpuuvilloja.

  VastaaPoista
 91. Toivoisin kuviollisia trikoita ja värikkäitä resoreita. Niistä ompelisin lapsille trikoopaitoja.
  IidaK

  VastaaPoista
 92. Ilusaid värvilisi ja lillemustritega puuvillakangaid - kleitideks, seelikuteks endale ja tütrele.
  Kristi S

  VastaaPoista
 93. Pienikuviollisia ja värikkäitä. Tyynynpäällisä niistä taikoisin :) Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 94. Pilkullista puuvillaa tarvitsee aina. :)

  pienilintu at gmail.com

  VastaaPoista
 95. Toivoisin eurokankaan palalaareista löytäväni käsityöpuuvilloja kukkakuoseilla pussukoihin ja tilkkupeittoihin sekä laskeutuvia, ohuita kankaita kesäpaidoiksi.
  Sekä tietysti kaikkia ihania ja hauskoja ja söpöjä kankaita, jotka synnyttävät uusia ideoita!

  VastaaPoista
 96. Itse ostan yleensä palatrikoita, veloureita palakoppaan kaipailisin.

  VastaaPoista
 97. Ohuita puuvilla kankaita mekko ompeluksiin. :)

  VastaaPoista
 98. Mahtava palkinto! Lainasin kirjastosta viime viikolla Mekkotehdas-kirjan, ja olen aivan ihastunut siihen! Jos voittaisin, niin ostaisin tietenkin värikkäitä puuvillakankaita mekkoihin. Palalaareihin kaipailisin myös jotain uusretro-kuosisia joustofroteita
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 99. Kauniita ohuita puuvilloja ja joustavia mekkokankaita itselle :)

  VastaaPoista
 100. Kirkkaita värejä, etenkin pojille sopivia kankaita. Usein kankaat, etenkin trikoot ovat aika yöpukumaisia. Ja lapsilleni ompelen, tytölle ja pojalle :)

  VastaaPoista
 101. Joustofroteita ja velouria toivottaisiin täälläkin. :) Niin ja lahjakorttia tietty! :D Enimmäkseen ompelen lapsille perusvaatteita.

  VastaaPoista
 102. Itse löydän tosi vähän täältä Eurokankaasta mitään kivaa palalaareista. Aina siellä ne samat rumat kankaat.. Juurikin tuollaisia nättejä ja ohuita kukkaiskankaita tai hyvännäköisiä yksivärisiä kankaita toivoisin sieltä joskus löytäväni :). Samaa mieltä edellisen kanssa että trikoot ovat usein yöpukukankaita pienine sekavine kuvineen.

  VastaaPoista
 103. Juurikin noita mekkopuuvilloja, kauniita kuoseja tietysti ;) Ja Trikoopuolella, enemmän yksivärisiä ja tietenkin edullisia paloja ;)

  VastaaPoista
 104. Hyvälaatuisia, kirkkaan värisiä joustiksia ja kuviotrikoita isolla kuviolla, ei mitään hempeitä yöpukukankaita. Lisäksi kauniita vaatetukseen sopivaa puuvillaa.

  VastaaPoista
 105. Toivon mekkopuuvilloja ja täsmälleen samaa mieltä edellisten kanssa trikoot ovat yöpukukankaisia, yäk. Sillä lahjakortilla tankkaisin froteeta...

  VastaaPoista
 106. Joustofroteeta, velouria ja kuviotrikoita toivoisin palalaareihin. Ompelisin tyttärelle ja itselleni housuja ja tunikoita.

  VastaaPoista
 107. Lasten päällyvaatteisiin sopivia laadukkaita trikoita, ihanilla kuvioilla. Herkullisia puuvillakankaita mekkojen tekoon :) Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 108. Brittityylisiä runsaita kukkakuoseja Sandbergin tyyliin,laadukkaissa puuvillakankaissa.Laura Ashleyn kankaita joskus sieltä bongaankin mutta ne on usein sellaista hailakkaa pellavaa,värejä siis niihin kukkakuoseihin toivoisin

  VastaaPoista
 109. Mie oon toivonu Eurokankaasta aina kirkasvärisiä kankaita, mitkä soppii sekä tytölle että pojalle. Valitettavan ussein varsinkin pojille kankaat ovat tummia. Siis siihen malliin että ne mennee molemmille sukupuolille. Kankaina käytän ite eniten trikoota, collegea, velouria, joustofroteeta ja puuvillaa.

  t. Ousku
  Blogi: http://ouskuntekeleet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 110. toivoisin kuviollisia trikoo- ja joustosametti- ja jerseykankaita, joista tekisin asusteita pienille lapsenlapsilleni.


  T.Maisku-mummi

  VastaaPoista
 111. Ihana arvonta!
  Reippaan väriset ja kivakuvioiset trikoot olisivat toivelistalla!

  VastaaPoista
 112. Trikokankaita. Sekä kuviollisia että yksivärisiä. :)

  VastaaPoista
 113. Eläinkuviolliset ja raikkaan väriset kankaat olisivat kaikkien mieluisimpia.

  VastaaPoista
 114. Palalaareista toivoisin löytäväni yksiväristä ja kuviollista trikoota, joustofroteeta ja velouria, lasten ja aikuisten vaatteisiin. Ja toivoisin, että palavalikoima eläisi enemmän - välillä tuntuu että samat ei-itselle mieluset värit ja kuviot löytyy laarista aina vaan.

  -Idi-

  VastaaPoista
 115. Oioi, palalaarit ovat ehdottomasti minunkin lemppareitani Eurokankaassa! Niistä toivon löytäväni värikkäitä, kauniita, kuviollisia puuvillakankaita, jotka ovat riittävän paksuja, joista voisin helposti ompelukoneella, ilman suurempi tappeluita ja takkuiluita, ommella itselleni kepeän ja iloisen kesämekon, joka päällä olisi mukava pyöräillä pitkin kesäisiä maisemia.

  VastaaPoista
 116. Onpa kiva arvonta!
  Kirkasvärisiä, lasten vaatteisiin sopivia kankaita.

  Maria K

  VastaaPoista
 117. Puuvillakangaspalat olisivat mieluisia, pastellivärisiin tyynyihin vaikka :)

  VastaaPoista
 118. Trikoo- ja joustofrotee kankaita lasten vaatteisiin.

  VastaaPoista
 119. Ruusukangasta, merihenkistä kangasta, Tilda-tyyliä. Puuvillakankaita mieluiten. Tyynynpäällisiä ja pieniä koristeita ehkä ompelisin...
  Mukana arvonnassa. Lahjakortille löytyisi varmasti käyttöä, näin keväällä varsinkin innostuu taas ompelemaan :)

  (minnapo1@gmail.com)

  VastaaPoista
 120. Pastellisia kukkakankaita, puuvilloja, pilkullisia. Lisäksi trikoita herkullisissa väreissä :)

  VastaaPoista
 121. Näin keväällä aina ohuet, läpikuultavat kankaat alkavat miellyttää silmää. Väreistä musta on kestosuosikki, mutta myös hempeät värit ja haaleat kuviot vetävät puoleensa.

  VastaaPoista
 122. Reippaat pallo- ja raitatrikoot lähtisivät mukaan ja laadukasta merinovillaa kaipailen kans. Molemmista tekisin lasten perusvaatteita. Ihana arvonta! :)

  VastaaPoista
 123. Katselen aina palalaareista kauniita puuvillakankaita joista saa tehtyä tytöilleni aina jotain kivaa tai sisustukseen. Pilkkukankaita jos löydän niin varmasti lähtevät mukaan, kesää kohden myös kukkakuviot yms.hempeät mekkoihin sopivat kankaat olisi mieluisia löytöjä.

  VastaaPoista
 124. Toivoisin löytäväni raita- tai pallotrikoita pipoihin sekä harmaata verhoilukangasta tuoliprojektia varten! :)

  VastaaPoista
 125. Tietenkin kankaita joista voin ommella ihania kesämekkoja :-D

  helluhopo at gmail dot com

  VastaaPoista
 126. Raidallista trikoota keväisiksi paidoiksi.

  VastaaPoista
 127. Söpöjä pikkukuvioita tilkkutöihin ja vahvoja retrokuoseja...
  Terkuin, marika K. Jns

  VastaaPoista
 128. Tahtoisin löytää tukevaa puuvillaa jossa graafinen värikäs kuosi. Siitä tulisi uudet tyynynpäälliset.

  VastaaPoista
 129. tahtoisin löytää erivärisiä velourkankaita aplikaatioiden tekemiseen ja pipoihin ja vauvan ensileluihin. Myös puuvillakankaat mekko-ompeluun ovat mieluisia. ja mekkoja ja pipoja sitä eniten tulee tällä hetkellä loihdittua eri kankaista :)
  Eevitamiini

  VastaaPoista
 130. Kuviollisia puuvillakangaspaloja esim. Amy Butleria! :)

  VastaaPoista
 131. jottai ihanii värikkäitä puuvillakankaita mis on ihanii kuvioita .myös rimsut ja röyhelöt on parhaita!niistä ompelisin ihania mekkoja,hameita yms yms t.tuuli sähk.posti:tuuli.hakkarainen@luukku.com

  VastaaPoista
 132. Suloisia, omaperäisiä ja hauskoja kankaita. Haluaisin ommella suloisen kesähameen! :)

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 133. Hehee, osallistun!
  Olisi mahtavaa löytää joku tukeva kangas housuja varten! Myös jokin kiva kuviollinen puuvillakangas olisi vallan messevä! Tahtoisin tehdä kesämekon itselleni. :D

  VastaaPoista
 134. Laadukkaampi lasten trikookangaspaloja olisi kiva löytää, ja vaikka tähti/sydän jne. suosituimpia kuoseja myös palalaareista. Myös napakkaa verhoilukangasta olohuoneen jakkaran päällystykseen voisi etsiä.

  VastaaPoista
 135. Heissan, mukana arvonnassa.
  Mihinkähän se edellinen viesti katosi?
  No siis: mä tarviisin juurikin nyt kangasta, sillä anoppi on luvannut ottaa minut vierihoitoon ja opetaa minut tekemään takin :O)

  VastaaPoista
 136. Kevyttä kesämekkoa tai -paitaa varten kevyttä kauniskuvioista punaisensävyistä puuvillaa. Pehmoista puuvillatrikoota kaulahuiviksi käärittäväksi :)

  VastaaPoista
 137. Ihania kesäisiä puuvilloja! Ja pitsikankaita, niitä minä kaipaan :)

  VastaaPoista
 138. Kaipaisin pellavaa kaikenkarvaisiin kesävaatteisiin ja kauniin värikkäitä hamekankaita. Sormet syhyää ompelemaan...

  Annari

  VastaaPoista
 139. Osallistunpa minä myös - Ilosia, kevyitä kesämekkokankaita olisi kiva Eurokankaasta löytää :)

  VastaaPoista
 140. Tällä hetkellä hakusessa olisi joku simppeli, musta-valkoinen kangas penkin päälle tulevaa pehmustetta varten. Parhaat kankaat kyllä löytyvät yleensä silloin, kun niitä ei osaa etsiä. :)

  VastaaPoista
 141. Hempeitä kukkakuoseja, joista voisi ommella pikkuneidille mekkoja :)

  VastaaPoista
 142. Isonkokoisia kukkakuoseja, retroon viittaavia, joita voisi käyttää sisustuksessa,

  VastaaPoista
 143. Mahtavat palkinnot! Eurokankaan palalaarista juuri kaivelin nukenkantokoppia varten kankaita, mutta seuraavaksi tarvitsisin nukenvaatekankaita Animators-nukeille =D Myös kevättakkikangas itselle on listalla.

  VastaaPoista
 144. pellavaa. . , pitsiä. . , pilkullisia. . , raidallisia. . ,
  lastenlapsille, lapsille ja itselle kesäpäivien iloksi :)
  -Leena-

  VastaaPoista
 145. Tykkään ommella kasseja ja sellaiset kivalla, modernilla kuosilla olevat puuvillakankaat ovat mun suosikkeja niihin hommiin. Kesäksi taas kangasostoksille, se on varmaa ;)

  Kävin juuri tänään Jyväskylän Eurokankaassa ja tulittepa mieleen käytävillä kävellessä! Ajattelin, että mekkotehtaan rouvat olisivat tehneet jo hyviä löytöjä, itse vaan haahuilin ja terapioin kangastaivaan keskellä ;)

  Kiitos tästä arvonnasta!

  t. Vakkarivieras

  VastaaPoista
 146. Keveitä kankaita. Sellaista kevyttä puuvillakangasta, josta voisi ommella mekkoja. :)

  VastaaPoista
 147. Oi että tulisi lahjakortti tarpeeseen! Tahtoisin löytää täydellisen sävyistä harmaata tai petroolia samettia uusiin sisustustyynynpäällisiin.

  VastaaPoista
 148. Olisi tarpeen rypistymätön siisti hamekangas itselle ja keveä paisley-kuvioinen puserokangas tytölle. Mansku

  VastaaPoista
 149. ohutta kangasta missä olisi pieniä kukkia, siitä ois ihana tehä mekko ihan ittelleni:)

  VastaaPoista
 150. kuviotrikoita joista voisi ommella lapsille kivoja juttuja.

  VastaaPoista
 151. Keveitä puuvillakankaita. Itse olen jäänyt kaipaamaan vaaleita kankaita, joissa olisi suuria kukkia maanläheisillä väreillä. Joitain sellaista, joista voisi ommella jotain itsellekin. Ja kasseihin ja vastaaviin jykevämpää, kuvioitua puuvillaa ruskean tai beigen sävyissä :)

  VastaaPoista
 152. Kiva arvonta täällä :)
  Pellavaa sekä musta-valkoisia raidallisia tms. kivoja kankaita.
  Kankaista saisi vaikkapa tyynynpäällisiä, vaatteita lapsille tai hiirelle nutun :)

  VastaaPoista
 153. Oi, ihana arvonta! Ihan unelma olisi löytää vaaleaa ohutta villakangasta, josta tekisin itselleni keväisen kietaisutakin. Sekä kesäksi tietysti kelpaisi ohuet eri väriset pellavakankaat! :)

  VastaaPoista
 154. Keksisin minäkin lahjakortille käyttöä, joten osallistutaan ehdottomasti arvontaan.

  Palalaareista toivoisin löytyvän laadukkaita trikoopaloja, erityisesti lastenkuoseja, sekä kunnollista paksua joustofroteeta, velouria ja joustocollegea. Lapsille ompelisin erilaista vaatetta, ja toki itsellekin, jos löytyisi useammin laadukasta trikoota paloina.

  VastaaPoista
 155. Kukkakuosisia sekä ruudullisia puuvillakankaita sisustuskäyttöön..

  VastaaPoista
 156. Toivoisin palalaariin lasten kankaita, velouria tai "aikuisten" kankaita isoja paloja.
  Anu

  VastaaPoista
 157. Oi aivan loistava arvonta ! :) Toivoisin löytäväni ihania keväisiä kankaita, jotain kuviollista, ehkä hieman retroa.. Keräisin varmasti mukaani sellaisia kankaita, jotka muistuttavat minua, omaa lapsuuttani ja jotka sopisivat vanhanaikaiseen sisustukseeni.. Ompelisin kankaista tyynynpäälisiä, saattaisin kehitellä niistä myös kivoja tauluja ja ompelisin itselleni varmasti jonkun ihanan keväisen paidan ! :)

  VastaaPoista
 158. Joustofroteita, värikkäitä kankaita, velouria, retrotyyliä :)

  VastaaPoista
 159. Kauniita hyvälaatuisia puuvillakankaita mekko-ompeluksiin sekä trendikkäämpiä kankaita (ei niitä kasari-kankaita, vaikka nekin tulevat taas jossain vaiheessa taas muotiin mutta...). Paitapuuvillat ovat ihania ja niihin lisää värejä.

  VastaaPoista
 160. Toivoisin löytäväni kauniita trikookankaita tuubihuivien tekoon. Meillä lapset käyttävät niitä ainoastaan kaulahuiveina (ei päässä). Ja nämä kaikki sponssi tuubihuivit ja kaupan tuubihuivit ovat mielestäni aika karsean näköisiä. Joten itsehän ne pitää tehdä jotta mieleiset saa. Ehkä raidallisia, ruudullisia tai pientä kukkakuosia....

  VastaaPoista
 161. keveitä kauniita puuvilloja, raikkaita iloisia värejä, laadukkaita trikoita raidoissa ja pilkuissa

  VastaaPoista
 162. Paljon kauniita kankaita lisää.
  Ostan aina kohdalle osuvan kauniin kankaan. Ompeluinnostuksen iskiessä kotoa löytyy aina jokin mielenkiintoinen kangas- melko usein eurokankaasta ostettua.
  Reknim - Joensuun eurokankaan palalaarin penkoja.

  VastaaPoista
 163. Viimeksi EK:ssa käydessäni löysin palalaarista pilkku- ja pikkukukkapuuvillaa. Juuri niitä mitä ensin ihailin pakalta!! Niistä olenkin päässyt aloittamaan kesämekko-ompelut. Toivon löytäväni myös laadukkaita trikoita tai kauniin väristä pellavaa. Niistä ompelen tunikoita ja mekkoja itselle ja tytöilleni. Lahjakortille siis löytyisi käyttöä.
  Vakkarilukija MinnaP

  VastaaPoista
 164. toivoisin löytäväni jenkki- ja japanilaisia puuvilloja!

  VastaaPoista
 165. Ostaisin ohutta kukkakangasta ja taiteilisin siitä hulmuavan keväthameen ja ohuen aamukimonon, ehkäpä muutaman huivin yllätyslahjaksi ystäville :)

  VastaaPoista
 166. Laskeutuvaa pellavaa, josta tekisin kesävaatteita. T. Nipsu

  VastaaPoista
 167. Toivoisin löytäväni laadukkaita collegekankaita reippaissa, puhtaissa sävyissä! Ompelisin niistä vaatteilta lapsilleni sekä itselleni. Toiseksi graafisia puuvillakankaita maailmalta. Niistä mekkoja, takkeja...

  VastaaPoista
 168. jotain reipasta takkikankaaksi lapsille.
  vihreävalko, mustavalko...

  päivi

  VastaaPoista
 169. Värikkäitä pikkukuviollisia kankaita. Ompelisin mm. tyynyjä ja mekkoja.

  VastaaPoista
 170. Laadukkaita kuviotrikoita, joista saa ommeltua paitoja sekä lapsille että aikuisille. Sisustuskankaita, jotka ovat sopivan ohuita tyynyiksi, kivoissa kuoseissa.

  VastaaPoista
 171. Ruusuisia puuvillakankaita tarvitaan aina, niistä on kiva väsätä tyynyjä ja torkkupeittoja, joita kanssa tarvitaan, aina:)VTFIN Mamma

  VastaaPoista
 172. Pieni kuviollisia trikoita... Olisi tarvetta edullisille keväthatuille näin kesää odotellessa! nim. Katiska

  VastaaPoista
 173. Tällä hetkellä eniten haussa on kuviovelourit ja colleget ja kuviolliset trikoot. Aiemmin olen etsinyt myös kevyitä puuvillakankaita juurikin mekkojen ompeluihin.

  VastaaPoista
 174. Värikkäitä ja iloisia puuvillakankaita sisustukseen. Nimim. Koukkukoala

  VastaaPoista
 175. pitsejä, paljon eri värejä joita voisi käyttää erilaisiin vaatteisiin ja asusteisiin. leopardikuvioista puuvillaa tms. , tekisin päiväpeiton ;)

  VastaaPoista
 176. ohutta puuvillaa ja pellavaa. Kuviotrikoita, sekä interlockeja.

  VastaaPoista
 177. jotain ihania pallokuoseja, oon nyt ihan koukussa sellaisiin. Myös lasten tunikoihin sopivat kesäiset kankaat olisi ihania :).

  VastaaPoista
 178. Ihana arvonta, kiitos siitä :)
  Toivoisin löytäväni musta-punaista kuviollista puuvillakangasta kangaskassiin :)

  VastaaPoista
 179. Herkkiä ja värikkäitä kukkaisia puuvillakankaita. Ompelisin lasten mekkoja tai itselleni jonkun ihanan kesämekon :)

  VastaaPoista
 180. Pienikuvioista ohutta puuvilla kangasta, siitä saa tehtyä vaikka mitä

  VastaaPoista
 181. Valkoista pieniruusuista kangasta, herkkää pitsiä..
  Arpaonnea toivotaan!
  Riitta P.

  VastaaPoista
 182. Kuviollisia ja värikkäitä lasten lätsiksi ja mekoiksi sekä hillittyjä mutta näyttäviä aikuiseen makuun :)

  VastaaPoista
 183. puuvillaisia kukka jne kankaita mekoiksi ja tunikoiksi äidille ja tytöille.

  VastaaPoista
 184. Juhlakankaita toivoisin ja niistä ompelisin juhlamekkoja.

  Juttutoive blogisteille: mistä tunnistaa hyvälaatuiset kankaat, esim. trikoot, joita sieltä palalaarista voi tonkia?

  -Lopo

  VastaaPoista
 185. Trikoita (lapsille kuviollisia).

  T:Pikke

  VastaaPoista
 186. Maalaisromanttistyylisiä kankaita: ruusu-,raita-, pallokuvioisia... Kankaista tulisi sisustustekstiilejä olohuoneeseen ja keittiöön.
  -Katariina K.

  VastaaPoista
 187. Toivoisin pienempiä puuvillapaloja tilkkuiluun ja sitten vähän nykyaikaisempia lasten trikoita (tyyliin nosh organics, jny design jne.)

  VastaaPoista
 188. Kivat kuviotrikoot olisi mukavia löytöjä palalaarista. Tai pienehköt kuviopuuvillapalat, joita voisi käyttää tilkkuiluun tai nukenvaatteisiin.

  VastaaPoista
 189. Nyt olisi tarvetta tunikakankaille.

  VastaaPoista
 190. Selkeillä väreillä varustetut kuviokankaat -niin puuvillat kuin trikootkin- tekisivät kauppansa lastenvaatteissa ja uusissa tyynynpäällisissäkin.

  VastaaPoista
 191. Jotain värikästä ohutta kesämekkokangasta olisi kivaa ostaa ;)

  VastaaPoista
 192. Värikkäitä trikookankaita, sellaisia mistä saisi tytöile ja pojille jotain :)
  T:ElsaH

  VastaaPoista
 193. Kuviollista puuvillaa tilkkutöitä varten :D

  VastaaPoista
 194. Pellavaa, siitä on helppo ommella. Puuvillakankaita. Collegekin käy, disneynuken vaatteisiin tyttö kun toivoo jumpsuittia. Tarvisin kyllä ompelukurssi ensin. Mekko sentään nukelle onnistui, kiitos teidän.
  Terv. teidät käsityömessuilla bongannut fani Katja ja tyttäret x 4

  VastaaPoista
 195. Oi ihanan keväisiä ja raikkaita puuvilla-kankaita, mutta isommilla kuvioilla (yleensä näitä löytyy vain sisustuskankaista). Nyt mielessä on esimerkiksi isille ja pojalle kauluspaitojen teko (jos löytyisi hieman rock rock-kangasta) ja tytölle sekä äidille kesämekot tietty!

  VastaaPoista
 196. Geometrisia kuvioita, musta-valkoisena ja pastellisävyisenä, olipa kangas sitten puuvilla, trikoo tai velour, saa tämän mimmin innostumaan. Niistä saa koko perheelle kivaa ommeltavaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä