Keiju ja karkuri

Vettä sataa ja meillä ei voisi näyttää juuri vähempää vappuiselta.. 
ja simatkin jäi taas kerran laittamatta..

Sen sijaan lasten huomiset naamiaisasut alkavat olla kunnossa, paitsi nuorimmaisella joka ei millään pysty päättämään onko hän keiju vai kenties lääkäri. Katalana suunnitelmanani on lähteä aamulla niin aikaisin töihin, että hän saa jatkaa pohdintaa isänsä kanssa :)

Vesikeiju saa aamulla päälleen jo jokin aika sitten valmistuneen turkoosin mekon, jossa on yhdistetty kukikasta puuvillakangasta, tylliä, batistia ja jotain kummaa sekoitekangasta. Lisänä on vielä turkoosi rusettinauha vyötäröllä ja kultalankaa hihoissa. Kokonaisuuden kruunaavat siskolta lainaan saadut keijunsiivet ja aamulla avattavat foliokiharat, ooh ollapa aina Vappu! Isoveli sonnustautuu  vankikarkuriksi ja sain teeman innoittamana tehdyksi musta-valkoisen raitapaidan, joka on odottanut jo tovin ompeluvuoroaan. Rintamukseen kiinnitettäväksi painoimme yhteistuumin numerokoodin lakanakankaalle. Se on ommeltu kiinni pitkin pistoin ja se on helposti purettavissa, kun vankeusrangaistus on kärsitty ;) 

Jalkaan vankikarkuri saa mustasta trikoosta ommellun painon. Painona on pieni trikoolla päällystetty jalkapallo.

HUISIN HAUSKAA VAPPUA!
Sunna

Kommentit

 1. Tosi kaunis vesikeiju teillä. Kyllä kelpasi meillekin, kun on kaiken kauneuden lisäksi värinä turkoosia! Vankikarkurilla on myös oiva asu.

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis keiju-tyttö upeanvärisine mekkoineen! :)

  VastaaPoista
 3. Todella suloiset ja kekseliäät asut. Kekseliäs ja oivaltava on myös suunnitelmasi aamun suhteen. Onnistuiko?

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelma onnistui ja nuorimmainenkin selvisi aamusta ja tavallaan myös asun valinnasta. Hän oli loppujen lopuksi sekä keiju että prinsessa kaikkine hörsöineen, kruunuineen, siipineen, taikasauvoineen ja viittoineen..

   Poista
 4. Tosi suloinen keijuasu <3 Ja ïhanasti suunniteltu kokonaisuus foliokikkuroita myöten :)
  Mutta ei kyllä kalpene vankikarkurikaan asunsa kanssa keijun vierellä.
  ILOISTA vappua!

  VastaaPoista
 5. Hei, tulin esittämään toiveen että "seuraavaan" mekkokirjaan tekisitte kaavat tuonne vaikka 146cm asti (suurempiakin jos vain haluatte). Meillä on ekaluokkailainen jonka pituus lähentelee 140cm ja moni mekon malli häntä edellisessä kirjassanne niin kovin miellytti että tämä mama joutui suureen kaavojen suurentamisprojektiin että sain tehtyä kesämekkoja hänelle. Olemme kokoperhe tosi pikiä, poikakin 9v ja jo 157cm...

  Miia ja tytär Maleena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Pistämme ideat korvan taakse :)

   Poista
 6. Erittäin kaunis ja herkkä neidin asu. Väri niin ihana.

  VastaaPoista
 7. Mielettömän hienot asut on kyllä!

  VastaaPoista
 8. Ihana keijukainen!
  Lainasin kirjastosta Mekkotehdas kirjanne, mielessä mekko kesäjuhliin tytölle 10kk (hiukan joutunen kaavoja pienentämään). Mallit on kaikki niin ihania että en osaa päättää minkä tekisin! Haluaisin tehdä kaikki :) onneksi on oma tytär ja serkkutyttöjäkin liuta niin löytyy mekoille pitäjiä ;) laina-ajan päättyessä marssin kirjakauppaan ja ostan opuksen omaksi. Kiitos erittäin paljon ihanasta ja inspiroivasta blogista sekä kirjasta! Mukavaa kevättä ja kesän odotusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanna!
   Kiva kuulla, että olet saanut inspiraatiota blogistamme ja kirjastamme. Mekkojen ompelu on kyllä ihanaa puuhaa ja onnekkaita ovat tyttäresi serkkutyttöineen :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä