Virvon varvon..

..ja ihan pian myös arvon!

Arvonta-aika on siis päättynyt. Olipas taasen hurjan paljon osallistujia. Mekkotehdas-kirjan voittajan paljastamme huomenna!

Tavallisesti nurkissamme viihtyvät hyvin pölykoirat. Viime päivinä ne ovat saaneet seurakseen pajunkissoja ja  sotku on ollut melkoinen. Voisi äkkiseltään luulla, että huushollissa on myös kanoja, kun höyhenetkin ovat pöllynneet..

Suloiset puput, noidat ja kissat ovat tänään käyneet toivottamassa hyvää pääsiäistä ja iloista mieltä lähitalojen asukkaille. Noidalle valmistui viime yönä uusi taskullinen esiliina pieneksi jääneen tilalle. 

Essukankaat: Eurokangas ja Marimekko
Malli: oma

Ninnin ei tarvinnut kauaa miettiä asuvalintaansa. Viimevuotista pupuhattua oli soviteltu jo hyvissä ajoin ja aamulla ommeltiin hännäntöpö kiinni vaaleaan villahaalariin :).


Mukavaa Palmusunnuntai-iltaa!
Sunna

Kommentit

 1. Acabei de conhecer o seu blog e achei maravilhoso. Me visite:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
  Siga-me e pegue o meu selinho!!!

  Obrigada.

  Beijos Marie.

  VastaaPoista
 2. Ihania rakkaita lapsia, asuvat hyvässä kodissa! Oikein hyvää Pääsiäistä koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Voi miten söpöjä virpojia! Me kävimme muutamassa lapsiperheessä virpomassa, ja olimme jo lopettelemassa, kun naapurin mukava opiskelijanuorukainen kurkkasi ovenraosta ja ihmetteli emmekö tule hänen luokseen. Sain hyvän muistutuksen siitä, että myös muut kuin "lapselliset" ihmiset ilahtuvat pienistä virpojista!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä