Discoperhoset

"En mä voi kuvitellakaan ettei sua olis ollenkaan mun elämässä,
 HAPPY BIRTHDAY SULLE.."

Pari viikkoa sitten vietimme kahden neitosen yhteissynttäreitä discoteemalla. Ohjelmassa oli salileikkejä, rintanappi-askartelua, aarteenetsintää, herkuttelua ja discoilua.  

Tytöt tekivät hyvissä ajoin ennen juhlia tilaukset discomekoista. Toivelistalla oli flamencohenkisyyttä, mustaa ja liilaa.. 

 Kun Eurokankaan palalaarista löytyi hauskaa rimpsukangasta helmaksi, käytimme taiteellista vapauttamme ja päädyimme luonnonvalkoiseen vaihtoehtoon. Tyttöjen mahdollista pettymystä lievittääksemme ostimme palan paljettitylliä, josta muotoilimme perhoset mekkojen etuosaan. Paljettitylli kiinnitettiin liimaharson avulla ja ommeltiin kiinni ompelukoneella. Silittäessä oli oltava tarkkana, ettei paljettien kiinnityksessä käytetty siima sulanut. Perhosen vartalo on tehty kimallekalvosta leikatuista palleroista, jotka on kiinnitetty silittämällä. Tuntosarvet on ommeltu konekirjonnalla kultalankalla, irtirevittävää tukikangasta apuna käyttäen. Mekoista tuli loppujen lopuksi mukavat, pehmeät ja pienille discoperhosille mieluisat.  


Malli: oma
Kankaat: EK:n palalaari
Paljettitylli: EK
Kimallekalvo: Seriväri

Sisko-discoperhonen tahtoi myös oman mekon!

  Aarrepusseista paljastui tilkkulaatikon herkuista ommeltuja pinnejä. 

Teemaväreinä juhlissa olivat pinkki ja kulta. Viiri valmistui Merida-mekon vyökankaan rippeistä ja pinkistä puuvillasta.

Leikissä "popcornit" lentelivät kattilasta..

..ja discon hämärässä loistivat valorannekkeet.

Illalla isoveli sanoi siskolleen, että sinulla oli kaikkein parhaat synttärit, joissa olen koskaan ollut:)

Juhlahumusta toipuneina ja tyytyväisinä toivottelemme mukavaa iltaa!
Sunna ja Kirsikka
Kommentit

 1. Lotta rakastaisi tuommoista mekkoa, paljetit ovat Lotan mielestä parhaita! ♥
  Onnittelut tytöille näin hieman myöhässä ♥

  VastaaPoista
 2. Uusi yritys... Siis ihanat mekot! Teidän tyttösillä on ollut todella onnea saada noin taitavat, taiteelliset ja viitseliäät äidit. Lämpöiset onnittelut discoperhosille!

  Minun on pitänyt pitkään kysyä, mikä sävy Kirsikka teidän olohuoneen seinässä olevassa maalissa on. Se jaksaa aina ihastuttaa minua pistäessään silmään jostain vanhemmasta postauksesta. Olisitkohan valmis jakamaan tämän tiedon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset!

   Olohuoneen maalin sävy oli joko sadolinin tai tikkurilan värikartasta ja nimi oli SERPENTIINI. Rakastan väriä päivisin, mutta pimeinä syksyisinä iltoina mieleni tekisi maalata seinät valkoisiksi ;)

   Poista
 3. Käsittämättömän ihanat mekkoset. Ja sitä mie en käsitä miten joku löytää EK:n palalaareista mitään noin hauskaa, kun mie en löydä i k i n ä mitään käyttökelposta niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Nuo palalaarit ovat kyllä meille ne melkein ainoat ostospaikat...pitäisköhän tästä päätellä, että nämä naikkoset käy liiankin kanssa siellä laarien äärellä möyhimässä, hih ;)

   Poista
 4. Heippa!
  Mahtaisko noihin pinneihin ola ohje jossakin?

  VastaaPoista
 5. Ihanat rimpsumekot! Mulla tarttui matkaan tuota samaista rimpsukangasta eurokankaan palalaarista.. aattelin ensi hätään kääräistä ostamani palasen kaulalle huiviksi! :)

  VastaaPoista
 6. Ihan mielettömän sievät mekot.. Ja rakastuin päätä pahkaa tekemiinne kasseihin, niihin vähän tuoreempiin, joissa nahkayksityiskohtia. Upeita :)

  Ja täälläkin oltaisiin erittäin kiinnostuneita pinnien teko-ohjeesta..! Saisi uuden kummi-koululaisen matkaan vähän korustetta ^^

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä