Aurinkoinen tervehdys

Olisinkohan nyt vihdoin saanut kevään ensimmäiset pisamat nenälleni. Ulkona on ihana ihana aurinkoinen sää ja joimme juuri päiväkahvit pihalla pahkakupeista. Eilen juhlittiin parin discoperhosen synttäreitä ja juhlista jääneitä herkkuja oli mukava syödä hangessa istuen. 

Mitä pitemmälle kohti kevättä mennään, sitä enemmän aikaa tulee vietettyä ulkona ja sitä vähemmän tarvitaan kahta keittiönpöytää keittiö-olohuoneessamme. Kirjoittelin jo ennen joulua haaveilevani uudesta vähän isommasta ruokapöydästä. Kun sopivaa ei tuntunut löytyvän, innostui mieheni tekemään sellaisen itse. Pidimme kovasti vanhasta pöydästämme, joten tämä uusi tammipöytä on tehty hyvin samantyyliseksi ja käsitelty peittävällä Osmocolor-vahalla. 


  Uuden pöydän myötä vanha pöytämme on jäänyt tarpeettomaksi. Joku sitä ehti kyselläkin blogin kautta ennen joulua, joten vinkkinä kiinnostuneille pöytä on nyt myynnissä.
(EDIT: myyty)


Ylpeän äidin on pakko esitellä keskimmäisen lapsosen ensimmäinen ompelukoneella tehty työ: makuupussi Bella-bambille. 


Suloista sunnuntai-iltaa!
Sunna

Kommentit

 1. Ihana toi uusi pöytä:)
  Ja kiva, että teillä aurinko joka jo lämmittää ja ruskettaa. Täällä kanssa aurinko näkyy jo, mutta ei oikein edes lämmitä... noita terassikahveja odotellessa. Ehkä sitten toukukuussa:)

  VastaaPoista
 2. Ihana makuupussi :) Ja juuri sellainen yhdistelmä tuoleja ja penkkiä kuin on mielessäni ollut! Haittaako jos pinnaan idean talteen? :)

  VastaaPoista
 3. ...kummasti uudet pöydät piristää...miekin haaveilen valkeesta pöydästä mut (toisaalta vanhaÄllö tammi pöytä ei säikähdä kankaanpanoväreistä tailasten tusseista)...vaan hankittiimpa eilen muutama uusi pienempi pöytävanhus meillekkin...nyt pitäs hieman rymsteerata! aurinkoista viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 4. Voi onnekasta Bellaa kuinka hienon makuupussin sai, ihana!

  VastaaPoista
 5. Aivan täydellinen tuo keittiönne. Millainen tuo päädyssä oleva tuoli on istumismukavuudeltaan? Tykkäisin kovasti tuosta mallista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä