Lomaterveisiä

Tänään palasimme hiihtoloman vietosta Lapista. Hengissä selvittiin kolmen tuhannen kilometrin autoilusta, vaikka korvissa soikin edelleen takapenkillä koko matkan laulaneet Tuuli ja Justin Bieber..

Sää suosi meitä koko loman ajan ja ulkoilimme oikein olan takaa. Peuhasimme puhtaassa lumessa, hiihdimme, luistelimme, laskettelimme ja kävimme pilkillä.

Reissuun lähtö oli taas niin vauhdikas, etten ehtinyt pakata mukaan kovinkaan kummoisia käsityövarusteita. Muutama pinkki tuubihuivi valmistui automatkan aikana ja mummon luona testailimme taikinapainantaa, josta kerron myöhemmin lisää.

Limpulla kuvassa kaulassaan uusi tuubihuivi, joka valmistui hujauksessa 15 koon puikoilla neulottuna Millenium-langasta.

Mukaan reissuun pääsi myös uusi rakas lemmikkikoiramme Rapsu. Pari viikkoa sitten kävelin työmatkallani kirpputori Emmauksen ohi ja hellyyttävä leikkikoira katsoi minua kaihoisasti ikkunan läpi. Kotona se sai perusteellisin pesun ja Ninni nimesi sen Rapsuksi. 

Höpsöksi leimautumisen uhallakin tunnustan käyneeni ostamassa Rapsulle lemmikkieläinkaupasta Flexi-hihnan ja ommelleeni siihen sopivan kaulapannan. 
 Lapissa lapset saivat taluttaa Rapsua myös ulkona, kun lumi oli niin puhtaanvalkoista.   


Kangas: Amy Butler, EK

Nyt menen nukkumaan omaan sänkyyn ja huomenna sitten uusin voimin arkeen!
Mukavaa lomaa kaikille, jotka siitä saavat vielä nauttia :)
Sunna

Kommentit

 1. Arvelinkin että Lappi kutsui teitä...ihanat nuo turkis-hatut tytöillä!..ja toisaalta tekee joskus hyvää olla erossa niistä lankakeristä...se tekee terää ja sit syntyy taas uutta!

  VastaaPoista
 2. OI, Lappi!! Sinne on suunta meillä, ainakin toivottavasti, sitten kesällä, siellä on jotain taikaa :)
  Mukava postaus!

  VastaaPoista
 3. Ihana että joku muukin tunnustautuu höpsöksi :) Itsekin olen välillä hakenut jotain leikkeihin sieltä lemmikkiosastolta. Rapsu on kyllä varsin suloinen :)

  VastaaPoista
 4. ihana postaus!=) ja kyllä noin suloiset koirantarvikkeet pitääkin olla Rapsulla!hyvä idea ostaa noita valmiina,kestävät varmasti leikeissä ja leikkieläimillä hyvin!;)
  Aurinkoista maaliskuun jatkoa!
  terveisin kahden pikku neitin äiti

  VastaaPoista
 5. Rapsu on suloinen! Ja kuulostaa kyllä ihan koirakuumeelta: teillä on varmaan kohta oikea koira...

  VastaaPoista
 6. Aivan samannäköinen vasannahkalakki kuin minulla oli pienenä. Äitini serkku sen ompeli :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä